Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. διοργανώνει τον  5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία» ο οποίος  απευθύνεται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της  χώρας μας

Ο διαγωνισμός  τελεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (για την ΕΓΚΡΙΣΗ πατήστε ΕΔΩ)  και  προωθεί τις προτεραιότητες και τους άξονες του «Κοινωνικού Σχολείου» και συγκεκριμένα τους άξονες:  Άθληση – Δια Βίου Άσκηση, Διατροφή, Ολυμπισμός, Διαδίκτυο, Αισθητική, Ρατσισμός, Χουλιγκανισμός, Ναρκωτικά, Κάπνισμα & Αλκοόλ και Πρόληψη ατυχημάτων.

Συνδιοργανωτές  είναι το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ Τηλεόραση), η οποία είναι και χορηγός επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 (υποβολή αιτήσεων ως την 1η Δεκεμβρίου 2014) και λήγει στις 2 Μαρτίου 2015.  Λεπτομερείς πληροφορίες  για τον διαγωνισμό και οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτόν θα βρείτε ΕΔΩ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***