Ανακοίνωση για το μάθημα των Μαθηματικών!

0

Συγγραφέας: ΚΟΤΑΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 23-04-2020

Καλησπέρα σε όλους!

Θα πρέπει όλοι να μπείτε,το συντομότερο δυνατό, στη σελίδα eclass,να ελέγξετε πως έχετε εγγραφεί στο μάθημα με ονομασία «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε΄ΤΑΞΗΣ» και να δείτε τις ανακοινώσεις και τις εργασίες που έχει δημοσιεύσει εκεί η κ. Χαρά για τα Μαθηματικά! Ενημερώστε μας για τυχόν δυσκολίες!

Καλή συνέχεια!

Επιστροφή στη δράση!

0

Συγγραφέας: ΚΟΤΑΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ | Κατηγορία Γλώσσα | , στις 23-04-2020

Καλημέρα πεμπτάκια μου!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις διαφορετικές διακοπές του Πάσχα! Πιστεύω πως όλοι ξεκουραστήκαμε αρκετά και γεμίσαμε τις μπαταρίες για να επανέλθουμε στα διαδικτυακά, σχολικά μας καθήκοντα!

Λοιπόν, για να βρούμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας ας ξεκινήσουμε με μια εργασία γραπτού λόγου. Η πρώτη μας εργασία είναι μια μικρή έκθεση σε μορφή φιλικής επιστολής, όπως είχαμε γράψει και στην τάξη!

Το θέμα μας; Μα φυσικά πως περάσαμε το φετινό Πάσχα, με τις συνθήκες που επικρατούν! Τι κάναμε, εάν πήγαμε κάπου ή είδαμε συγγενείς και φυσικά τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας για όλα αυτά!

Προσοχή!!! Η έκθεσή μας θα είναι ένα φιλικό γράμμα (με παραλήπτη εμένα ή κάποιον φίλο/φίλη σας! 🙂 ) και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες που έχουμε μάθει για τη συγγραφή του! Για να θυμηθείτε πως γράφουμε ένα φιλικό γράμμα, πατήστε εδώ! (θα βρείτε το ίδιο αρχείο στα Έγγραφα στο eclass) Προσέχουμε πάντα τον χωρισμό των παραγράφων και ελέγχουμε την ορθογραφία μας!

Οδηγίες για αποστολή εργασιών: Θα περιμένω τις εκθέσεις σας έως την Κυριακή με μήνυμα στο eclass. Θα μπείτε στη σελίδα eclass με τους κωδικούς σας. Θα επιλέξετε το μάθημα στο οποίο έχετε εγγραφεί με όνομα Ε’ τάξη και στην αριστερή στήλη θα επιλέξετε τα Μηνύματα. Εκεί μπορείτε να επισυνάψετε αρχείο ή φωτογραφία της εργασίας σας και να μου το στείλετε. Παρακαλώ να ακολουθήσετε όλοι αυτήν τη διαδικασία και να με ενημερώσετε εάν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία. Η σελίδα eclass θα μας είναι απαραίτητη από την επόμενη εβδομάδα για τις εργασίες μας και το διαδικτυακό μας μάθημα!

Για οποιαδήποτε δυσκολία αφήστε σχόλιο παρακάτω για να βοηθήσω σε ό,τι μπορώ!

Αύριο θα λάβετε οδηγίες εδώ αλλά και στα e-mail που έχετε δηλώσει για το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών μας συναντήσεων την επόμενη εβδομάδα! 

Μείνετε συντονισμένοι!!! 🙂

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση