“Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη”

0

Συγγραφέας: gpapanasta | Κατηγορία Επιμόρφωση | , στις 22-02-2012

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΟΛΗ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

H Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου για τρίτη συνεχή χρονιά και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, πραγματοποιεί την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα

«Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη»

η οποία θα λάβει χώρα στις 3 & 4 Μαρτίου 2012, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι)

Η Διημερίδα έχει ως στόχο να δοθεί βήμα σε αξιόλογους και εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς, που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, τόσο  να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε συναδέλφους, όσο και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες ανταλλάσοντας ιδέες και πρακτικές πάντα με επιδιωκόμενο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Παράλληλα, μέσω της Διημερίδας καταγράφεται και αποσαφηνίζεται το τοπίο μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν τα σχολεία της χώρας μας, ενσωματώνοντας δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα ώστε να καταστήσουν το μάθημα πιο ελκυστικό και να καλλιεργήσουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

CC BY-NC-SA 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση