no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης

Συγγραφέας: | 23 Μαΐου 2018
| 2 σχόλια |
Ιαματική λουτροθεραπεία:

Ο χώρος της Τραϊανούπολης, με τις ομώνυμες ιαματικές θερμοπηγές, φιλοξενεί αρκετούς επισκέπτες, οι όποιοι θέλουν να απολαύσουν την ομορφιά της περιοχής, να επισκεφτούν τις ιαματικές πήγες, τον πλατανότοπο, το Δέλτα του Έβρου και τους κοντινούς λόφους για παρατηρήσεις πουλιών και περιηγήσεις στο δάσος.

Στις Ιαματικές πηγές μπορεί κάποιος να κάνει λουτροθεραπεία και ποσιθεραπεία., οι πηγές είναι θερμομεταλικές , υδροθειοχλωριούχες και ραδιούχες και ενδείκνυνται για τις παρακάτω παθήσεις .

Ποσιθεραπεία:
Διαβήτης- νοσήματα νεφρού, κυστίτιδες ήπατος και χολής , χολολιθιάσεις , χολοκυστίτιδες , χολοκύστες και ψαμιάσεις χοληδόχου και χοληφόρων αγγείων ήπατος, ηπατικές δυσλειτουργίες , ενδοηπατική στάση χολής, σύνδρομο μετά χολοκυστεκτομών, πεπτικές διαταραχές, χρόνια γαστρίτιδα και δυσκοιλιότητα.

Λουτροθεραπεία:
Ρευματοαρθρίτιδες, ακυρωτικές παραμορφωτικές αρθρίτιδες, σπονδυλαρθρίτιδες , αρθροπάθεια, δισκοπάθειες, αρθριτισμοί, οσφυαλγίες , νευραλγίες, γυναικολογικές παθήσεις (παραμητρίτιδες, σαλπιγγίτιδες, κολπίτιδες, στείρωση, ριζίτιδες).

Από το 1995 και μετά, η λουτρόπολη έχει προχωρήσει σε ολοκληρωμένο εκσυγχρονισμό, βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών της με σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και πλήρως ανακαινισμένο και εμπλουτισμένο υδροθεραπευτήριο (νέοι ατομικοί λουτήρες , υδρομασάζ, εισπνοθεραπεία, ποσιθεραπεία κτλ.). Καθημερινά οι επισκέπτες δέχονται τις συμβουλές και τη βοήθεια ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο χώρο των ιαματικών πηγών, ο παραγωγικός συνεταιρισμός γυναικών λουτρού λειτουργεί τη Χάνα, μοντέρνο εστιατόριο με έμφαση σε εδέσματα της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά τον εκσυγχρονισμό, η λουτρόπολη έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με θέρμανση των εγκαταστάσεων της, αξιοποιώντας τη γεωθερμία.

Η όλη διαχείριση των εγκαταστάσεων γίνεται από την τουριστική ιαματική επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (Τ.Ι.Ε.Δ.Α.).

Πηγή: http://www.e-evros.gr/gr/epaggelmatikos-odhgos/2/iamatika-loytra-traianoypolhs/post19987
κάτω από: Τραϊανούπολη

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες