header image

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που φτιάχνουν ιστορίες με κομικς. Ένα απ’ αυτά είναι και το storybird. Έφτιαξα μια τέτοια ιστορία και σας την παρουσιάζω.

Μια ιστορία

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Μια ωραία επίσκεψη, τώρα που ανοίγει ο καιρός και η θερμοκρασία «ανεβαίνει» είναι το χωριό Παύλιανη. Σ’ αυτό θα συναντήσουμε ένα υπαίθριο μουσείο υδροκίνησης.

 

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Στον ηλεκτρισμό οι έννοιες είναι εύκολες και κατανοητές από την μεγαλύτερη πλειοψηφία των μαθητών. Ωστόσο η έλλειψη εργαστηριακών εμπειριών κάνει αυτούς τους όρους, μερικές φορές δυσνόητους. Ας δούμε λοιπόν το αποτέλεσμα


Μετάβαση στο scratch.mit.edu

 

κάτω από: ΦΥΣΙΚΗ

MOODLE

Συγγραφέας: | 22 Απριλίου 2017
| 1 σχόλιο |

Καλησπέρα σας. Λοιπόν το moodle είναι ένα βάσανο! Αποδεδειγμένα!!!!Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωρίζεις καινούρια πράγματα και αξιόλογους ανθρώπους. Καλή συνέχεια αγαπητέ συνάδελφε… Καλή  δύναμη και πάντα να χαμογελάς.

Ασπασία

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Η νηστεία είναι μέρος της θρησκευτικής μας παράδοσης με οφέλη τόσο στην  ψυχική όσο και στη σωματική μας υγεία. Με αφορμή την περίοδο της Σαρακοστής, την οποία διανύουμε, είναι χρήσιμο να έχετε υπόψη σας τα παρακάτω.

Η νηστεία κατά βάση χαρακτηρίζεται από την αποχή από τα περισσότερα ζωικά προϊόντα, όπως κρέας, ψάρια, αυγά, γαλακτοκομικά. Η καθημερινή διατροφή καλύπτεται από ψωμί, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και φυτικά έλαια. Διαβάστε περισσότερα

κάτω από: ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ
Ετικέτες:, ,

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε μια γεννήτρια συνεχούς ρεύματος. Αφού το παρακολουθήσετε, να ερμηνεύσετε το φαινόμενο και να εξετάσετε τρόπους με τους οποίους να μην χρειάζεται η περιστροφή του ρότορα να δίνεται από εμάς.

κάτω από: ΦΥΣΙΚΗ
κάτω από: ΦΥΣΙΚΗ

images

ΥΓΕΙΑ: (στη μυθολογία) θεά, προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής.

Η εξασφάλιση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υγείας αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις και τις οικονομικές ή κοινωνικές συνθήκες. Η υγεία όλων των λαών είναι βασική προϋπόθεση για την επίτευξη της ειρήνης και της ασφάλειας και εξαρτάται από την πλήρη συνεργασία ατόμων και κρατών.

Η διατροφή αποτελεί ιδανικό παράγοντα για τη διατήρηση της υγείας, την ανάπτυξη του σώματος και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Όταν όμως αυτή συνδυαστεί και με άθληση, τότε κατορθώνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο σώμα μας. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και ποια τα οφέλη της άθλησης.

Η σωστή διατροφή βοηθάει:

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από: ΑΘΛΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ
Ετικέτες:, ,

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Ως ενεργός εκπαιδευτικός με ενδιαφέρει η βελτίωση της επικοινωνίας (ηλεκτρονικής) με τους μαθητές μου. Αυτός ήταν και ο λόγος της εγγραφής στο online σεμινάριο του MOODLE. Έχω κάνει προσπάθειες δημιουργίας blog όπως http://oliverocks.weebly.com (σε project) και  http://tomelectronics.weebly.com (για επικοινωνία των μαθητών του Τομέα Ηλεκτρονικών του 1ου ΕΠΑΛ Πετρούπολης. Όντας εκπαιδευτικός πλέον του 7ου ΓΕΛ Περιστερίου, ελπίζω αυτή μου ενασχόληση, να αποβεί χρήσιμη για όλους. Γι’  αυτά τα παιδιά αξίζει να προσπαθείς.

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Παλιότερα Άρθρα »

Κατηγορίες