Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά της Γ΄ τάξης ΓΕΛ (Απρίλιος 2020)

Οι καλοί συνάδελφοι

δημιούργησαν και παραχωρούν ευγενικά το επισυναπτόμενο επαναληπτικό διαγώνισμα στα Μαθηματικά της Γ΄ τάξης ΓΕΛ. Το διαγώνισμα αφορά το σύνολο της εξεταστέας ύλης, όπως αυτή έχει τροποποιηθεί μετά το κλείσιμο των σχολείων, λόγω κορονοϊού, δηλαδή μέχρι και την ενότητα 2.7 “Τοπικά ακρότατα συνάρτησης”. Το διαγώνισμα παρέχεται μαζί με τις λύσεις του για ενδεχόμενη αξιοποίησή του από τους συναδέλφους, ως επαναληπτικό διαγώνισμα για διαπραγμάτευση μαζί με τους μαθητές στα πλαίσια της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εργασία για το σπίτι, ανάθεση εργασίας μέσω eclass, κλπ. Για οποιαδήποτε σχόλια ή παρατηρήσεις παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε από τους συγγραφείς ή με τον διαχειριστή του blog (gkaravasilis@sch.gr).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παραπάνω εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους και να ενθαρρύνω όλους τους συναδέλφους που έχουν αντίστοιχη διάθεση, αν το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν μαζί μας για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία, ώστε το υλικό τους να διανεμηθεί, σε όλη τη Μαθηματική κοινότητα των περιφερειακών ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς.

Θέματα Επαναληπτικού Διαγωνίσματος

Λύσεις Επαναληπτικού Διαγωνίσματος

3 άποψεις για το “Επαναληπτικό Διαγώνισμα στα Μαθηματικά της Γ΄ τάξης ΓΕΛ (Απρίλιος 2020)

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι,
    μετά από εύστοχες παρατηρήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ03 έχουμε κάνει μικρές τροποποιήσεις στο αρχείο των ενδεικτικών λύσεων, στο ερώτημα Β4. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στη βελτίωση των λύσεων, τους εκπαιδευτικούς:
    Δημήτρη Καρβούνη (Αριστοτέλειο Ιδιωτικό ΓΕ.Λ. Σερρών) και
    Χαρούλα Τσιάρα (3ο ΓΕ.Λ. Σερρών)
    Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση