Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στο ΝΟΗΣΙΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», το Ίδρυμα ΝΟΗΣΙΣ ‐ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, το Σωματείο Φίλοι του Κ.Δ.Ε.Μ.Τ, και την Οργάνωση «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό», διοργάνωσε κεντρική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του ΝΟΗΣΙΣ, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στο πλαίσιο της  Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.

Το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό, μη χρηματοδοτούμενο Δίκτυο Σχολείων στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε, αδειοδοτήθηκε και λειτουργεί τα τελευταία έξι χρόνια σε επτά (7) Περιφερειακές Διευθύνσεις στην Ελλάδα και έντεκα (11) ΠΕ.Κ.Ε.Σ.. Συντονίζεται από στελέχη της εκπαίδευσης και δραστηριοποιεί μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε βιωματικές δράσεις που σχετίζονται με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Όλες οι δράσεις αναρτώνται στην διεύθυνση του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» http://isecurenet.sch.gr/portal/.

Το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε και παρακολούθησε την παραπάνω εκδήλωση, με στόχο τη διαρκή ενημέρωση για εκπαιδευτικά θέματα και την ενθάρρυνση των συναδέλφων εκπαιδευτικών για την ενεργό συμμετοχή τους στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση