Προγράμματα Επιμόρφωσης στις ΤΠΕ επιπέδου Β2

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνω ότι έχουν ανακοινωθεί οι προθεσμίες αιτήσεων για συμμετοχή στα Προγράμματα Επιμόρφωσης στις ΤΠΕ επιπέδου Β2, οι οποίες είναι:

  • 14 έως 21 Ιανουαρίου 2020 στις 10.00 π.μ. (Α’ φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης),
  • 23 έως 27 Ιανουαρίου 2020 στις 10.00 π.μ. (δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων Α’ Φάσης και Β’ Φάση υποβολής και επικαιροποίησης αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν σε προγράμματα που υλοποιούνται ή νέους ενδιαφερομένους, με σκοπό τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν και την εν γένει συμπλήρωση κενών θέσεων, με σειρά χρονικής προτεραιότητας).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://e-pimorfosi.cti.gr/anakoinoseis/paradosiako-montelo/430-requests-a-phase-20200113

Σας ενημερώνω επίσης ότι ο ΣΕΕ ΠΕ03 Γιώργος Καραβασίλης θα είναι επιμορφωτής μαζί με τον κ. Γιάννη Ζάντζο, στο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί από το ΚΣΕ MASTER AE – KIATO, με κωδικό 5740-6. Το πρόγραμμα ακολουθεί το μοντέλο μάθησης ΙΙb, στο οποίο γίνονται μόνο σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες.

Ας έχουμε όλοι μια καλή επιμορφωτική περίοδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση