Δειγματική Διδασκαλία στην Αναγωγή στο 1ο τεταρτημόριο (Άλγεβρα Β΄ ΓΕΛ)

 

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 υλοποιήθηκε δειγματική διδασκαλία στους μαθητές της Β’ τάξης του ΓΕΛ Νιγρίτας. Η δειγματική διδασκαλία αφορούσε την Αναγωγή στο 1ο τεταρτημόριο (Τριγωνομετρία). Η διδασκαλία υλοποιήθηκε από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ03, Γιώργο Καραβασίλη, του 4ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας. Τη διδασκαλία παρακολούθησαν οι καλοί συνάδελφοι Μπότζας Αθανάσιος (ΓΕΛ Νιγρίτας), Μουσελεμίδου Σοφία (ΕΠΑΛ Νιγρίτας), Ταχυδρόμου Νικόλαος (Γυμνάσιο Μαυροθάλασσας), Λωλάκος Θεόδωρος (2ο ΓΕΛ Σερρών), Παπαδόπουλος Δημήτριος (Γυμνάσιο Παλαιοκώμης), Καλίγκα Καλλιόπη (ΓΕΛ Νιγρίτας).

Κατά τη διδασκαλία αξιοποιήθηκε το ψηφιακό υλικό των διαδραστικών σχολικών βιβλίων και οι μαθηματικές δραστηριότητες των μικροπειραμάτων. Συγκεκριμένα:

Ακολούθησε αναστοχασμός και ανατροφοδότηση της διδασκαλίας από όλους τους συναδέλφους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στη συνάντηση αλλά και στην δημιουργική συζήτηση που ακολούθησε καθώς και το ΓΕΛ Νιγρίτας για τη φιλοξενία. Επιπλέον, να σας ενημερώσω ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν και άλλες δειγματικές διδασκαλίες, σε διαφορετικές τάξεις και τύπους σχολικών μονάδων, για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με όσο περισσότερους συναδέλφους γίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση