“ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ”

Μια ακόμα διάκριση για το 21ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.
Τελετή βράβευσης του 38ου Πανελλήνιου /66ου Πανευρωπαϊκού Μαθητικού Διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας των Σχολείων από την Aede-Greece/ Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν<<Ο πολιτισμός ως πεδίο συμφιλίωσης και αποδοχής της ετερότητας των λαών>>: Πώς οι λαοί έρχονται κοντά μέσω της πολιτιστικής και πολιτισμικής ανταλλαγής, δημιουργίας και έκφρασης [προφορική και γραπτή λαϊκή λογοτεχνία, παραδοσιακή και σύγχρονη τέχνη, μουσική, χορός]»

Διακρίθηκαν και Βραβεύτηκαν οι μαθητές της Έκτης τάξης (ΣΤ2) του σχολείου μας. Χωρισμένοι σε 2 ομάδες, δημιούργησαν το δικό τους λογοτεχνικό κείμενο (Διήγημα), με τίτλο: α) Το δήθεν διαφορετικό κορίτσι. β) Κορίτσι από σίδερο. Σκοπός μας ήταν η διαμόρφωση δημοκρατικής συνείδησης των αυριανών πολιτών της Ευρώπης.

Ο Διευθυντής του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων εκπαιδευτικών, συγχαίρει θερμά τους μαθητές, καθώς και τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό (Καραγεώργο Γρηγόριο), και τους εύχεται υγεία, δύναμη και γρήγορη πραγματοποίηση των ονείρων και στόχων τους.

    Α) Διήγημα:  Κορίτσι από σίδερο.            Β) Διήγημα:   Το δήθεν διαφορετικό κορίτσι.

 

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων