Γρηγόρης  Καραγεώργος!!!!!!

 

Οι μούσες του διαδικτύου

Είναι μια μικρή ιστορία που δημιουργήθηκε απο τους μαθητές της έκτης τάξης του 21ου Δημ. Σχολ. Πατρών.

Ζωγραφιές συναισθημάτων των μαθητών για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

 

Ζωγραφιές μαθητών για την ασφάλεια στο διαδίκτυο..

 

http://online.fliphtml5.com/ojsid/edkw/#p=6

Ο εγκέφαλος μας αποτελεί το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο τμήμα του κεντρικού νευρικού συστήματος μας. Μέσα από τους νευρώνες του γίνεται η παραλαβή, επεξεργασία και η μεταβίβαση των ερεθισμάτων.To φοβερό αυτό δίκτυο, που αποτελείται και από άλλα δίκτυα, Θα προσπαθήσει να μας το μεταφέρει με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες η έκθεση αυτή. Η έκθεση περιλαμβάνει εικόνες μεγάλης ανάλυσης, με τους νευρώνες να κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ερωτήματα που αφορούν ,την ανάπτυξη του εγκεφάλου , το σχήμα αλλά και τις λειτουργίες του καλύπτονται μέσα από την… έκθεση.

18 Μαρ 2017

fractal_29.3….scratch

Συντάκτης: Καραγεώργος Γρηγόριος | Κάτω από: Home

fractal_29.3..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Α΄Παγκόσμιος πόλεμος ιστοριογραμμή

13 Ιούν 2016

Home

Συντάκτης: Καραγεώργος Γρηγόριος | Κάτω από: Home, Χωρίς κατηγορία

Προσωπική  ιστοσελίδα με τίτλο home.Δημιουργήθηκε με το λογισμικό JOOMLA!Παρουσιάζονται διάφορα άρθρα απο δική μου επιλογή.Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα..

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του 21ου Δημοτικού σχολείου Πατρών και ευχόμαστε η κάθε περιήγησή σας σ΄ αυτόν να είναι επωφελής.
Ο Δικτυακός αυτός τόπος δημιουργείται συνεχώς με βάση τις πραγματικές ανάγκες της ουσιαστικής επικοινωνίας και της γόνιμης συνεργασίας μεταξύ του σχολείου, των μαθητών, των γονέων και της τοπικής κοινωνίας.Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του σχολείου..