Θέματα πανελλαδικών εξετάσεων

Τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων όλων των κατηγοριών καθώς και τα θέματα προσομοίωσης του ΟΕΦΕ θα βρείτε στα παρακάτω link ανανεωμένα και με λύσεις. Τα θέματα αυτά υπάρχουν στη σελίδα  Θέματα Πανελλαδικών του blog μας αλλά επειδή  κάποιοι δυσκολεύονται  και δεν μπορούν να τα εντοπίσουν τα ανεβάζουμε με link και ως άρθρο. Εκτός από τα εξώφυλλα που γράφουν το Όνομα μου και το σχολείο μου, σε όλες τις υπόλοιπες σελίδες έχει αφαιρεθεί κάθε υδατογράφημα και αντικλεπτικό ενοχλητικό κείμενο. Ευχόμαστε στους φίλους μαθητές ή και συναδέλφους που θα τα χρησιμοποιήσουν καλή δύναμη!!!!!

Θέματα  Γενικών Λυκείων:

Θέματα Εσπερινών Λυκείων:

Θέματα Ομογενών:

Θέματα Ο.Ε.Φ.Ε:

Τα θέματα προσομοίωσης εξετάσεων της Ομοσπονδίας Φροντιστών (Ο.Ε.Φ.Ε.) στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης  συγκεντρωμένα σε ένα αρχείο θα βρείτε εδώ καθώς και τις Λύσεις τους επίσης συγκεντρωμένες σε ένα αρχείο θα βρείτε εδώ! 

Τα θέματα προσομοίωσης εξετάσεων της Ομοσπονδίας Φροντιστών (Ο.Ε.Φ.Ε.) στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας  συγκεντρωμένα σε ένα αρχείο θα βρείτε εδώ καθώς και τις Λύσεις τους επίσης συγκεντρωμένες σε ένα αρχείο θα βρείτε εδώ!

 

 

Κατηγορίες: Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *