Εκδρομή στη Σαντορίνη το Πάσχα!

εκδρομή-στη-Σαντορίνη-το-Πάσχα

Εκδρομή στη Σαντορίνη το Πάσχα!

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εγώ… Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, και αφού ξεκουραστούμε, το μυαλό μας βρίσκει νέο λόγο για να ταλαιπωρηθεί, ευχάριστα πάλι.

Φυσικά, αναφέρομαι στις διακοπές του Πάσχα! Έρχεται η άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδούν… και εγώ θέλω να ξέρω που θα πάω, με ποιον, και τι να περιμένω εκεί που θα πάω για τις Πασχαλινές γιορτές.

Τι επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου έχω στη Σαντορίνη

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη μεταφορά αυτοκινήτου από Αθήνα – Σαντορίνη είναι αρκετά ακριβά. Κάνοντας μια έρευνα διαπίστωσα ότι αξίζει περισσότερο η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη (Santorini rent a car).

Τι θα επισκεφτώ με το αυτοκίνητο που θα νοικιάσω στη Σαντορίνη

  • Την πόλη των Φηρών
  • Τα μονοπάτια της Καλντέρας
  • Το Μουσείο της Σαντορίνης
  • Την Οία, για το Ηλιοβασίλεμα
  • Το Ηφαίστειο
  • Το χωριό Πύργος
  • Το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία
  • Το Μεγαλοχώρι και το Οινοποιείο Μπουτάρη
  • Το Ακρωτήρι και τον Αρχαιολογικό χώρο

εκδρομή-στη-Σαντορίνη-το-Πάσχα

Από που μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο ενοικίασης στη Σαντορίνη

Καθώς η καλοκαιρινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει επίσημα ακόμη, το Santorini Easy Rent εξυπηρετεί, προς το παρόν, από δύο σταθμούς ενοικίασης στην Περίσσα και τον Περίβολο.

Επίσης, με ενημέρωσαν ότι μπορούν να μου παραδώσουν το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο επιλέξω, ή οποιοδήποτε σημείο του νησιού, του λιμανιού ή στο αεροδρόμιο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Εγώ, κατά πάσα πιθανότητα, θα ζητήσω να το παραλάβω μόνος μου το αυτοκίνητο που θα νοικιάσω στη Σαντορίνη, για να μπορέσω να δω τα διαθέσιμα οχήματα.

Γιατί θέλω να πάω Σαντορίνη;

Μην αναρωτιέστε, είναι μήνες που έχει κολλήσει η ιδέα της Σαντορίνης στο μυαλό μου… άλλωστε, αν διαβάσετε προηγούμενο άρθρο μου, θα καταλάβετε τους λόγους.

Είναι απλά ένα παραδεισένιο νησί, που μπορεί να σου χαρίσει απλόχερα όλες τις φυσικές ομορφιές του. Προσφέρει τόσο υπέροχες τοποθεσίες (locations) που μπορείς εύκολα να επισκεφτείς νοικιάζοντας απλά ένα αυτοκίνητο στη Σαντορίνη.

Πάσχα στη Σαντορίνη

Οι εορτασμοί του Πάσχα είναι από τα πιο έντονα ήθη που αναβιώνουν οι Χριστιανοί. Σίγουρα, υπάρχουν αμέτρητοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, αλλά προσωπικά προτιμώ τέτοιες μέρες να έχουν “άρωμα Ελλάδας” και να χαρώ το Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους.

Δείτε ένα βίντεο για τη γιορτή του Πάσχα στη Σαντορίνη!

Γράψτε μου, αν θέλετε, που θα θέλατε να πάτε για Πάσχα;

Δείτε περισσότερα άρθρα στο blog μου.

Santorini Cars

Κατηγορίες: personal-experiences. Ετικέτες: , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.