Ποια Τσάντα μου Άρεσε!

τσάντα πλάτης

Ένα βράδυ καθόμουν στον υπολογιστή και κοιτούσα διάφορα site στο ίντερνετ με ανδρικές τσάντες. Οπότε και άρχισα να τις εξετάζω μία μία!

Οι τσάντες είναι πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινότητά ενός άνδρα. Φυσικά δεν εννοώ μόνο εμάς τους εργαζόμενους, αλλά και αυτούς που πάνε για καφέ ή βόλτα και δεν θέλουν οι τσέπες τους να γεμίζουν με διάφορα αντικείμενα.

Ξεχώρισα τα σακίδια πλάτης, λόγω του μεγέθους τους έχουν μετατραπεί σε ένα λειτουργικό, αλλά κομψό αξεσουάρ ταξιδιού, προσδίδουν ένα αρρενωπό στυλ, διακριτικό, αλλά εξαιρετικά εκλεπτυσμένο.

Οι τσάντες που τράβηξαν την προσοχή μου!

bugatti-blue-backpack

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην γνωρίζει τα αυτοκίνητα Bugatti, τα οποία όπως διάβασα συνδέονται άμεσα με μια σειρά εξειδικευμένων αξεσουάρ ταξιδιού.

Η τσάντα Bugatti, είναι σχεδιασμένη ως καινοτόμο, κομψό ανδρικό αξεσουάρ. Ο στόχος ήταν να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή απόδοση από μια τσάντα, η οποία ταυτόχρονα εξέφραζε την τεχνική υπεροχή και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τα σακίδια πλάτης Bugatti μπορούν να μετατρέψουν και το πιο απλό καθημερινό ντύσιμο σε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και κομψό.

sakidio-platis-haki-national-geografic

Η επόμενη ανδρική τσάντα που μου άρεσε είναι από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον κόσμου, της National Geographic.

Οι τσάντες των συλλογών της είναι μεγάλες, άνετες και συνδυάζουν φυσικά υλικά. Τα backpacks National Geographic είναι ιδανικά για στιλάτους άνδρες που γνωρίζουν από μόδα και χρειάζεται να κουβαλούν αρκετά πράγματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Μέσα από τις τσάντες της θέλει να μας κάνει να λατρέψουμε τη περιπέτεια και τη φύση, αφού αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές και για ταξίδια.

CAMEL-ACTIVE-PACK-BAG

Οι τσάντες Camel Active είναι μια casual επιλογή, ιδανική για τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Τα σακίδια πλάτης Camel Active είναι μοναδικές τσάντες οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τους άνδρες. Όλες οι τσάντες συνδυάζονται με την έντονη καθημερινότητα και με τις τάσεις της μεγαλούπολης, ή για μια απόδραση το σαββατοκύριακο σε μια εκδρομή, ή μία απογευματινή βόλτα.

Οι συγκεκριμένες τσάντες backpack Camel Active είναι από ποιοτικά υλικά και αξίζουν σαν αγορά, καθώς μας διευκολύνουν έχοντας τα χέρια μας ελεύθερα.

Γράψτε μου σε σχόλιο, ποια τσάντα άρεσε σε σας, και γιατί;

Κατηγορίες: personal-experiences. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.