Στο blog του project “Ονειρεύομαι την πόλη μου: μια ανοικτή δράση κοινωνικής δικτύωσης για την τέχνη και τον πολιτισμό στο αστικό περιβάλλον”, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση – Δράση 1.2, Πρωτοβουλίες Νέων», έχει αναρτηθεί μια πρώτη συλλογή έργων των μαθητών της Α Γυμνασίου του Πειραματικού Γυμνασίου Τρίπολης με θέμα “Η πόλη/το σπίτι που ονειρεύομαι”. Τα έργα έγιναν στο μάθημα των Εικαστικών και δεν είναι μόνο αυτά! Σύντομα θα αναρτήσουμε κι άλλα!

http://dreamingofmycity.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html

Τα πρωτάκια του Πειραματικού Γυμνασίου Τρίπολης ζωγραφίζουν τα πιο περίεργα, σουρεαλιστικά και παραμυθένια σπίτια για μια φανταστική πόλη. Ένα πρώτο δείγμα (θα ακολουθήσουν κι άλλα όταν τελειώσουν και οι υπόλοιποι!) είναι αυτό που βλέπετε εδώ, που περιλαμβάνει το σπίτι-μπότα, πολυκατοικίες που γέρνουν, σπίτια-δέντρα, ένα πολύχρωμο σπίτι-καρτούν, χρωματιστές πολυκατοικίες, σπίτι-κολοκύθα, σπίτι-μιναρέ, κυλινδρικό ουρανοξύστη, πολυκατοικία με ιπτάμενους ορόφους και τη βίλα-τούρτα!!!!

Τα κτίρια ζωγράφισαν (από αριστερά προς τα δεξιά, με τη σειρά) οι:
Βιβιάννα Γαληνού, Χρήστος Σαββόπουλος, Αδαμαντία Καζάνη, Αλέξανδρος Τουρλούκης, Γεωργία Σουρλίγγα, Γιάννης Καδάς, Γιώργος Βασιλόπουλος, Γιάννης Καπετάνιος, Λυδία Ζούζουλα, Ανδρέας Καχριμάνης, Φώτης Αλεβίζος, Φωτεινή Τσέλιου

Μερικές τρελαμένες πόλεις ακόμα:

Μάριος Καβελάρης και Νίκος Καλτεζιότης, μια πόλη Halloween!


Αγγελική Γαλιώτου, “Ονειρούπολη”


Βάσια Αρμόνη, μια πόλη με σπίτια-φατσούλες


Ιωάννα Γαλιώτου, η “Aνθρωπούπολη”, με σπίτια σε σχήμα ανθρώπων!


Φώτης Μαχαίρας, μια βιομηχανική πόλη


Βασιλική Λαγού, μια πόλη με περίεργη διάταξη

Και μερικά τρελαμένα σπίτια ακόμα:

Ανδρονίκη Τουρλούκη


Γιώτα Βασιλείου


Ελπίδα Παρασκευοπούλου


Ματίνα Δημητρέλη


Μαρίνα Αλεξανδρή


Ουρανία-Ξακουστή Βώρρου


Δημήτρης Δέμος

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων