8η Ημερίδα Πειραματικών Δραστηριοτήτων στη ΦΥΣΙΚΗ, ΧΗΜΕΙΑ και ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Πρόσκληση-Ενημέρωση

Το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 ( 09.00-13.00) την 8η Ενδοσχολική Ημερίδα με Πειραματικές Δραστηριότητες στη Φυσική, Χημεία και Βιολογία .Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και στο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου. Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν συνολικά 16 τριμελείς ομάδες του σχολείου μας από μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου που θα <<εμπλακούν>> σε πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

Slide2

Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία του σχολείου μας με σχολεία της Ηλείας, Αχαίας, Αττικής και Πειραιά με τη πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων ταυτόχρονα σε αυτά και με επικοινωνία μέσω σύγχρονης τηλεδιάσκεψης (SKYPE) θα υπάρξει και φέτος η πρόταση για συμμετοχή στην ημερίδα μας και άλλων σχολικών μονάδων. Το νέο στοιχείο της διαδικασίας είναι η καθαρά διερευνητική/ανακαλυπτική  προσέγγιση  στο γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής.

Όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται για μια ανάλογη συνεργασία μπορούν να επικοινωνήσουν  με τον Υπεύθυνο του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών (ΥΣΕΦΕ) κο Φύττα Γεώργιο – Φυσικό ή με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2610 433509, 2610 433510  και 6976363296

email : georgefyttas@gmail.com, gfyttas@upatras.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση