Ο Σκοπός μας

Η διασφάλιση καλού κλίματος επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ δασκάλου και γονέων κηδεμόνων θεωρούμε ότι είναι πρωτίστης σημασίας τόσο για την ασφάλεια όσο και για την πρόοδο των  μαθητών.

Θέτοντας το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας δημιουργήθηκε και λειτουργεί από σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, και το παρόν ιστολόγιο με σκοπό να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ των γονέων/κηδεμόνων και του εκπαιδευτικού της τάξης και να υπάρχει τακτική ενημέρωση σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία και τη σχολική ζωή της τάξης και του σχολείου γενικότερα με στόχο την καθημερινή αλληλεπίδραση μεταξύ δασκάλου μαθητών και γονέων για μια αποτελεσματικότερη μάθηση.

Ευελπιστώ ότι το παρόν ιστολόγιο θα αποτελέσει επιπρόσθετο βοήθημα για τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών, προκειμένου, με τρόπο αποτελεσματικό, να ενημερώνονται και να παρέχουν στήριξη και βοήθεια στα παιδιά τους.

Το παρόν ιστολόγιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κατ’ ιδίαν συνεργασία και επικοινωνία εκπαιδευτικού και γονέα/ κηδεμόνα, απαραίτητη για την πρόοδο των μαθητών.

Μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει, θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να βρούμε λύση για οτιδήποτε σας προβληματίζει.

Ο δάσκαλος της  Α τάξης

Βασίλης Γεωργολόπουλος