Αποτελέσματα αξιολόγησης προσφορών για σχολική εκδρομή

3ο Γυμνάσιο Θέρμης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Σύμφωνα με την 15η Πράξη του Βιβλίου Πράξεων της Διευθύντριας του 3ου Γυμνασίου Θέρμης, σήμερα, Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00, η Διευθύντρια κ. Σιμουλίδου Ελισάβετ, έχοντας υπόψιν της την ΥΑ 33120/ΓΔ4/2017-ΦΕΚ 681/Β/6-3-2017, αρ. 14, παρ.3 «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών/τριών δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων Δ/θμιας εκπ/σης εντός και εκτός της χώρας» συγκάλεσε στο γραφείο της, την Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών (όπως αυτή συγκροτήθηκε σύμφωνα με την με αρ. 13/8-01-2020 πράξη του Βιβλίου Πράξεων της Δ/ντριας) προκειμένου  να εξεταστούν οι προσφορές για την τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων, κατά το χρονικό διάστημα 03-05/04/2020.

Οι προσφορές προήλθαν από τα εξής εννέα Τουριστικά Γραφεία: Αpollo Travel Services, Athos Hellas travel center, Byron Tours, Connention, Grecos GR Travel, Herodotus Tours, Mazi Travel, Polizas Services και Ψωμιάδης travel.  Yπήρξαν και  δύο προσφορές από τα γραφεία KP Holidays και Χειμωνίδης Travel που δε λήφθηκαν υπόψη λόγω του ότι έφτασαν εκπρόθεσμα (το μεσημέρι της επόμενης ημέρας).

Η επιτροπή αξιολόγησης κατέληξε ομόφωνα να αναλάβει την διοργάνωση της εκδρομής το ταξιδιωτικό πρακτορείο APOLLO TRAVEL SERVICES για τους εξής λόγους:

Προσφέρει το χαμηλότερο κόστος με διαμονή στο ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE 5* που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Κέρκυρας με πρωινό και ημιδιατροφή στην τιμή των 125€ κατά άτομο. Επιλέχτηκε 5* ξενοδοχείο, αν και στην προκήρυξη ζητήθηκε 4*, επειδή τα προσφερόμενα 4* είτε βρίσκονταν μακριά από την πόλη είτε δεν ήταν πια διαθέσιμα.

Επίσης συνεκτιμήθηκαν τα παρακάτω:

  • Μία δωρεάν συμμετοχή για μαθητή
  • Δωρεάν τριήμερη διαμονή για δύο (2) άτομα στην Πάργα ή στα Σύβοτα για την περίοδο του καλοκαιριού διαθέσιμη για λαχειοφόρο αγορά.
  • Δώρο για κάθε μαθητή που θα συμμετάσχει στην εκδρομή δωροεπιταγές αξίας 50€, προσφορά του γραφείου για πακέτα εποχιακών εκδρομών για το 2020.