ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2019

Δημοσιευμένο στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 Κατηγορία: Γενικά από Γεσθημανή Αποστολίδου


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 OΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ 1000μ.
Εκκίνηση: ώρα 11.30 π.μ. πλατεία ΕΠΟΝ – Τερματισμός : Πεζόδρομος, πλατεία ΕΠΟΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 1000m
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΤΡΙΕΣ ( ΕΝΙΑΙΑ )ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Δ΄ – Ε΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ. ( γεννημένοι κατά τα έτη 2008 -2007 -2006). Τα μικρότερα παιδιά τρέχουν με συνοδεία ενηλίκων.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: 11.30πμ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών θα γίνει στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Πλαστήρα και μετά από 400μ, στροφή αριστερά στην 0δόΤαβουλάρη για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα στην πλατεία ΕΠΟΝ.
ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Πλατεία ΕΠΟΝ
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης την KYΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από ΤΙΣ 09.30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.30 το αργότερο – τουλάχιστον 1ώρα και 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στην Γραμματεία των αγώνων και να πάρουν αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι των αγώνων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ Η΄ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Στον αγώνα των μαθητών – τριων δεν θα υπάρχει κατάταξη, ούτε χρονομέτρηση, γιατί σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής, χωρίς συναγωνισμό.
Στον Τερματισμό θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και εμφιαλωμένο νερό.
– ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Η΄ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
– ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ –ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Το ιατρικό προσωπικό του PELLA HALF MARATHON θα καλύψει τις ανάγκες του δρόμου των μαθητών. Οι μαθητές –τριες θα αγωνιστούν με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Δ. ΠΕΛΛΑΣ, ΤΗΛ 2382 3 50850 , ΥΠΕΥΘΥΝΗ : ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
Αφήστε μια απάντηση