Ο Πινόκιο και οι φίλοι του_(ανάπτυξη γραπτού λόγου από την 1η ομάδα)

Δημοσιευμένο στις 18 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: Γενικά από Γεσθημανή Αποστολίδου

 

002

Μια φορά κι έναν καιρό, ήμασταν μια ομάδα εξερευνητών που πήγαμε σε ένα πελώριο δάσος! Τα ονόματά μας είναι τα εξής: Γιορνέλα, Μαργαρίτα, Χρήστος, Ανδρέας, Θεώνη και Πινόκιο! Ήταν άνοιξη και ήταν όλα όμορφα.

Διασχίσαμε όλο το δάσος και βρήκαμε το σωστό καταφύγιο. Το βράδυ ενώ ανάψαμε μια μεγάλη φωτιά και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες, ο Πινόκιο ήθελε να πάει μια βόλτα στο δάσος.

Ο Πινόκιο είχε αργήσει να γυρίσει πίσω κι εμείς ανησυχήσαμε. Έτσι αρχίσαμε την αναζήτηση! Ψάξαμε σ΄ όλο το δάσος αλλά τίποτα! Εκεί κοντά ήταν ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Μόλις φτάσαμε μπήκαμε άρον άρον μέσα. Τα κορίτσια αρχίσανε να βλέπουνε τις βιτρίνες με τα ρούχα λες και δεν είχανε ξαναδεί στην ζωή τους. Τα αγόρια με την σειρά τους κόλλησαν στα αθλητικά. Είδαμε τον Πινόκιο μέσα σε ένα εστιατόριο να τρώει ένα πλούσιο γεύμα ολομόναχος! Η Θεώνη τον πλησίασε και άρχισε να τον χαστουκίζει. Η Μαργαρίτα λιποθύμησε από την κούραση! Ο Πινόκιο τρύπησε τον τοίχο από τα ψέματα με την μύτη του!

Όλοι είχαμε θυμώσει μαζί του αλλά τον συγχωρέσαμε γιατί ήταν ένας από τους κολλητούς μας.

Τότε τα αγόρια νυσταγμένα κουβαλήσανε την Μαργαρίτα!

Όταν φτάσαμε στο καταφύγιο κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε και καταφέραμε να ψήσουμε τα ζαχαρωτά γύρω από την φωτιά! Ήταν μια κουραστική νύχτα!

Έτσι έζησε ο Πινόκιο καλά κι εμείς καλύτερα!!!!!

 

   Χρήστος, Ανδρέας, Μαργαρίτα, Γιορνέλα, Θεώνη

 
Αφήστε μια απάντηση