Ο Πινόκιο και η παρέα του_(ανάπτυξη γραπτού λόγου από την 2η ομάδα)

Δημοσιευμένο στις 17 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: Εργασίες μαθητών από Γεσθημανή Αποστολίδου

β

Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα μικρό χωριό, ζούσαμε πέντε παιδιά, ο Γιάννης, ο Νικόλας, ο Αναστάσης, η Σοφία και η Μαρίνα. Μια μέρα συναντηθήκαμε όλοι στο σπίτι του Γιάννη για να δούμε ταινία του Πινόκιο και ξαφνικά βλέπουμε ένα φως στην τηλεόραση. Πλησιάζουμε και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε σ’ ένα μαγικό κόσμο!

Μπροστά μας εμφανίζεται μια ξύλινη μαριονέττα ο Πινόκιο, και τον ρωτάμε που βρισκόμαστε. Εκείνος μας απαντάει ότι βρισκόμαστε στον κόσμο του.  Μετά τον ρωτάμε πως μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο μας και εκείνος μας λέει ότι πρέπει να πάμε στο παλάτι της τηλεμεταφοράς, αλλά θα πρέπει να περάσουμε από διάφορες και επικίνδυνες παγίδες και να συναντήσουμε διάφορους μυθικούς ήρωες.

Με πολύ δυσκολία και υπομονή καταφέραμε να φτάσουμε. Εκεί μας περίμεναν δύο minion ένα κίτρινο και ένα μωβ που πάλευαν και πήγαιναν όλο δεξιά και αριστερά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε από την πόρτα του παλατιού. Μόλις τους ηρεμήσαμε καταφέραμε να μπούμε και να επιστρέψουμε πίσω στο δικό μας κόσμο!

Παρόλο που δε θέλαμε να ζήσουμε αυτή την περιπέτεια περάσαμε υπέροχα. Αν ξαναγίνει θα θέλαμε να είμαστε εκεί! Έτσι ζήσαμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα!

 Γιάννης, Νικόλας, Σοφία, Μαρίνα, Αναστάσιος  
Αφήστε μια απάντηση