Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ_(ανάπτυξη γραπτού λόγου από την 3η ομάδα)

Δημοσιευμένο στις 17 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: Εργασίες μαθητών από Αποστολίδου Γεσθημανή

α

Μια φορά κι έναν καιρό,σε μια μακρινή πόλη το Τάμ Τούμ, ζούσε ο Πινόκιο. Όμως τι θα γινόταν αν μία έκρηξη τον πήγαινε στο διάστημα…….

Συνέβη λοιπόν κάτι συναρπαστικό! Ένα τηλεγράφημα ήρθε από τον Δία. Πέντε παιδιά κινδυνεύουν στην Αφροδίτη. Στην αρχή δεν πίστεψε τίποτα. Εκεί, την ώρα που έπαιζε στο κινητό του δημοσιεύονταν άρθρα για πέντε παιδιά που κινδύνευαν στο διάστημα. Μόλις το διάβασε αυτό, έτρεξε στην αποθήκη, φόρεσε μια στολή αστροναύτη για το καρναβάλι και πήρε μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα. Αμέσως προσγειώθηκε ένα διαστημόπλοιο με τον Γιούτσιτου. Έλα μαζί μου αλλά άμα έρθεις δεν θα ξανά γυρίσεις στη γη. Επίλεξε να πάει. Ταν, ταν, ταν, ταν!!!

Μετά από  ώρες έφτασαν επιτέλους στην Αφροδίτη. Όμως τα παιδιά δεν ήταν εκεί. Βρήκαν ένα σημείωμα που έγραφε <<τα παιδιά μεταφέρθηκαν στον Άρη οδό Αλοννήσου 43.>> Τότε έφυγαν βολίδα για τον Άρη.

Φτάνοντας εκεί είδαν  τον Καλαμάρη να κάθεται στον χρυσό θρόνο του με τους φύλακες εξωγήινους. Βρήκαν τα παιδιά σε ένα κλουβί δεμένα. Τότε έβγαλε την ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα και έτρεξε να τα σώσει. Σκότωσε τους φύλακες και όλοι μαζί πήγαν πίσω στη γη.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Υστερόγραφο

Από αυτή την Ιστορία βγάζουμε συμπέρασμα ότι πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας.

 ΠαναγιώτηςΑννέτα, Χρίστος ,Ναταλία , Κώστας
Αφήστε μια απάντηση