ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Δημοσιευμένο στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: Γενικά από Αποστολίδου Γεσθημανή

pella-half-marathon-2016-new2

Ο Δήμος Πέλλας

τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδιοργάνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών-Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2016 περιλαμβάνει:

1. PELLA HALF MARATHON 2015

2. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6 km. (*Τα παιδιά κάτω από 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

3. ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ 800μ.

ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ 800μ.

Εκκίνηση: ώρα 11.30 π.μ. πλατεία ΕΠΟΝ Τερματισμός : Πεζόδρομος, πλατεία ΕΠΟΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 800m.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΤΡΙΕΣ ( ΕΝΙΑΙΑ )ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  Δ΄ – Ε΄  ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ.

ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: 11.30πμ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ  –  ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών θα γίνει στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου  ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη,  στη συνέχεια  αριστερά στην οδό Πλαστήρα και μετά από 300μ,  στροφή αριστερά από τον πεζόδρομο της  Παπάγου  για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα στην πλατεία ΕΠΟΝ.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Πλατεία ΕΠΟΝ

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης την KYΡΙΑΚΗ  18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  από ΤΙΣ 09.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.30 το αργότερο  – τουλάχιστον 1ώρα και 30 λεπτά  πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στην Γραμματεία των αγώνων και να πάρουν αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι των αγώνων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ Η΄ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έντυπο ομαδικής δήλωσης συμμετοχής στον δρόμο μαθητών.

Στον αγώνα των μαθητών – τριων δεν θα υπάρχει κατάταξη, ούτε χρονομέτρηση,  γιατί σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής,  χωρίς συναγωνισμό.
Στον Τερματισμό  θα τους δοθεί δίπλωμα συμμετοχής  και εμφιαλωμένο νερό.

  • ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜEΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Η΄ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
  • ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ( ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΖΙ ).
  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το ιατρικό προσωπικό του PELLA HALF MARATHON θα καλύψει τις ανάγκες του δρόμου των μαθητών.  Οι μαθητές –τριες θα αγωνιστούν με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 
Αφήστε μια απάντηση