Χριστούγεννα με Κάρτες και Δώρα UNICEF

Δημοσιευμένο στις 5 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία: unicef από Γεσθημανή Αποστολίδου  Με ετικέτα ,

unnamed2

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη της UNICEF,

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν, ξυπνώντας αναμνήσεις που ζεσταίνουν την καρδιά και την ψυχή, παρά τις δυσκολίες που πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν. Κάλαντα στη γειτονιά, φαγητό με την οικογένεια στο γιορτινό τραπέζι με σπιτικές λιχουδιές της μαμάς, δώρα που με ανυπομονησία περιμέναμε να ανοίξουμε, εικόνες απλές, σκηνές οικογενειακής γαλήνης και αγάπης.

Για τα λιγότερα τυχερά, τα πιο ευάλωτα παιδιά, υπάρχει η UNICEF, χάρη σε εσάς. Αγοράζοντας Κάρτες & Δώρα UNICEF, θα προσφέρετε δώρα ζωής στα λιγότερο προνομιούχα παιδιά, ενώ θα δώσετε χαρά σε αυτούς που θα λάβουν το δώρο ή την κάρτα σας, μια διπλή πράξη αγάπης.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.unicef.gr και επιλέξτε υπέροχες συλλογές καρτών, για να στείλετε το εορταστικό μήνυμά σας καθώς και προτάσεις δώρων για όλους, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και πελάτες (γούρια, κεριά, διακοσμητικά, παιχνίδια και άλλες γιορτινές προτάσεις). Κάθε προϊόν που θα επιλέξετε από την υπέροχη συλλογή μας, «κρύβει» μέσα του ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα εμβόλιο, ένα πιάτο φαγητό που εσείς θα έχετε προσφέρει σε ένα παιδί που το χρειάζεται.

Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες καλέστε στο 801 500 12345 και θα εξυπηρετηθείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 72 55 555 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας www.unicef.gr, καθώς και να ενημερωθείτε για τα Σημεία Πώλησης.

Σας ευχαριστούμε θερμά που στηρίζετε το έργο της UNICEF για τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχόμαστε οι φετινές γιορτές και η νέα χρονιά, να σας βρουν πλουσιότερους στα πιο σημαντικά ανθρώπινα αγαθά, την αγάπη, την υγεία, την ηρεμία, την ομόνοια και την οικογενειακή θαλπωρή.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ηλίας Λυμπέρης
Γενικός Διευθυντής

unnamed

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNICEF – Ανδρ. Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37, 161 21 Καισαριανή
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 72 55 555, Φαξ: 210 72 52 555, 210 72 35 555

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για το ενημερωτικό μας δελτίο. Για οποιαδήποτε αλλαγή στοιχείων, διορθώσεις ή διακοπή της αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τη UNICEF επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο 210 72 55 555.
Αφήστε μια απάντηση