Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης_ Εκδηλώσεις 24-28 Φεβρουαρίου

Δημοσιευμένο στις 18 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: Τέχνη,Πολιτισμός από ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΟΜΑΚΗ

ΜέγαροΜουσικής

 

Εκδηλώσεις 24-28  Φεβρουαρίου
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Διεθνής Κύκλος Μουσικής Δωματίου
Κουαρτέτο Αιμίλιος Ριάδης : Μουσική Διαδρομή στον 20ο αιώνα

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων “Αιμίλιος Ριάδης” συμπράττει με τον πιανίστα Giacomo Battarino και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε έργα του 20ού αιώνα Ελλήνων και Ρώσων συνθετών. Το3ο Κουαρτέτο εγχόρδων του Alfred Schnittke, με μοτιβικό υλικό που καλύπτει μισή χιλιετία, δεν σταματάει να διαψεύδει τις προσδοκίες του ακροατή και να τον εκπλήσσει με τους ηχητικούς και συναισθηματικούς κόσμους που δημιουργεί.

περισσότερα

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Ευγενία Μανωλίδου : Musical Αγάπη μου!
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ 

Μετά από μια χρονιά γεμάτη υπέροχη μουσική, η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τους Παναγιώτη ΠετράκηΑντιγόνη ΨυχράμηΣταύρο Σαλαμπασόπουλο και Ευδοκία Μωυσίδου έρχονται με ανανεωμένο πρόγραμμα για να σας κρατήσουν σσυντροφιά ένα ολόκληρο δίωρο μαζί με τις πιο αγαπημένες μελωδίες από τα Musicals και τον ελληνικό κινηματογράφο.

περισσότερα

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Μουσικές Βραδιές στο Μπαρ
Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου & G.T. Trio


Η εξαίρετη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Moυμτζίδου σε συνεργασία με το G. T. Trio, παρουσιάζουν ένα μοναδικό δρώμενο που εμβαπτίζει αφενός το ελληνικό ηχόχρωμα -τον παραδοσιακό, μεσογειακό και ρεμπέτικο ήχο- και αφετέρου τις μουσικές του κορυφαίου Έλληνα μουσουργού Μάνου Χατζιδάκι, στο σύγχρονο ηχοχρωματικό τοπίο διαμέσου της jazz και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού

περισσότερα

 
Αφήστε μια απάντηση