Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης 2013

Δημοσιευμένο στις 31 Οκτωβρίου 2013 Κατηγορία: Γενικά από Αποστολίδου Γεσθημανή  Με ετικέτα ,

pagk-imera-2013Το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει παραδοσιακά τον πρώτο λόγο στην αποταμίευση. Με σύνθημα «Φέτος γιορτάζουμε διπλά!» το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας με συνέπεια τη διάδοση της αξίας του θεσμού.

Κληρώσεις για τους τυχερούς καταθέτες

Συγκεκριμένα, από τα μέσα Οκτωβρίου, κάθε κατάστημα του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα, υποδέχεται το κοινό με δώρα. Όσοι ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα 50 ευρώ, μπαίνουν αυτόματα σε διαδικασία κλήρωσης, από την οποία θα αναδειχθούν 200 τυχεροί. Οι νικητές θα κερδίσουν από ένα κουμπαρά με 200 ευρώ.

Οι λογαριασμοί μπορούν να ανοιχθούν τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όσο και στα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.

Στήριξη Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ακόμη, το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ως τραπεζικό ίδρυμα με κοινωνικό πρόσωπο,  θα προσφέρει το αντίστοιχο συνολικό ποσό σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα. Οι μονάδες που θα ενισχυθούν οικονομικά, θα προκύψουν από κλήρωση.

Επισκέψεις στα σχολεία

Ο εορτασμός θα κορυφωθεί για άλλη μια χρονιά με τις επισκέψεις των Διευθυντών των Καταστημάτων της Τράπεζας στα σχολεία, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά την ιστορία και την αξία της αποταμίευσης και θα μοιράσουν κουμπαράδες.

Όροι κλήρωσης Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης 2013.

Όροι κλήρωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Αφήστε μια απάντηση