Εκδρομή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Δημοσιευμένο στις 12 Απριλίου 2013 Κατηγορία: Εκδηλώσεις από Αποστολίδου Γεσθημανή  Με ετικέτα ,

Την Τρίτη 9/4/2013 οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών στα πλαίσια ημερήσιας εκδρομής με την συνοδεία των δασκάλων και της Διευθύντριας κας Φωτεινής Καγιογλίδου, επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στις εγκαταστάσεις του στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο στον Λουδία.

Εκεί τους υποδέχθηκε αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Ομίλου και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους που προπονούνται οι Κωπηλάτες του ΝΟΓ αλλά και πολλοί άλλοι αθλητές ξένων Εθνικών ομάδων και Ναυταθλητικών σωματείων.

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν αρχικά στα Λεμβαρχεία του Ομίλου όπου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα αγωνιστικά κωπηλατικά σκάφη ακούγοντας με περισσή προσοχή την ενημέρωση που τους έκανε ο γεν. Γραμματέας του ΝΟΓ, Γιώργος Μαξούρης.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Υπερσύγχρονο Γυμναστήριο, όπου τους περίμενε το μέλος του Δ.Σ., Τάσος Μητκάκης και τους ενημέρωσε σχετικά με τα μηχανήματα εκγύμνασης που χρησιμοποιούν οι Κωπηλάτες του ομίλου κατά την προπόνηση τους.

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν τα κωπηλατοεργόμετρα μια και τα περισσότερα παιδιά τα ήξεραν από προηγούμενη ενημερωτική επίσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί από τον ΝΟΓ στους χώρους του Σχολείου τους. Τελευταίος σταθμός ξενάγησης των μικρών μαθητών οι Ξενώνες και το Γραφείο Διοίκησης του Ν.Ο. Γιαννιτσών με υπεύθυνο ενημέρωσης των πρόεδρο του Ομίλου, Νίκο Θωμαίδη. Αμέτρητα τα επιφωνήματα θαυμασμού των παιδιών μόλις αντίκρυσαν τα πολυάριθμα Κύπελλα και Μετάλλια των Πρωταθλητών του ΝΟΓ στα 34 χρόνια Ιστορίας του.

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης στο video που παρακολούθησαν και στις φωτογραφίες Αθλητών από αγώνες των προηγούμενων ετών.

Οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου παρέμειναν στον χώρο αρκετή ώρα όπου διασκέδασαν και έπαιξαν με την ψυχή τους εκμεταλλευόμενοι το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Αναδημοσίευση από:
Αφήστε μια απάντηση