Το διάβασμα και πώς να το γλυτώσετε

Κατηγορία: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σειρά: ΜΙΚΡΗ ΠΥΞΙΔΑ
Ημ. Έκδοσης: 18/09/2012
Ηλικία: 9-11
ISBN: 978-960-496-577-9
ISBN Ebook: 978-960-496-608-0
Σελίδες: 272
Βιβλιοδεσία: ΑΔΕΤΟ
Μεταφραστής: Κάσσυ Μπουλούκου
Εικονογράφος: MACMILLAN DISTRIBUTION LTD

Ο Τσάρλι Τζο Τζάκσον είναι ένα αγόρι που μισεί το διάβασμα. Μέχρι τώρα, κατάφερε να επιβιώσει χωρίς να διαβάσει ούτε ένα βιβλίο από την αρχή ως το τέλος. Πλέον όμως πηγαίνει στο γυμνάσιο και δεν είναι τόσο εύκολο να αποφεύγει τα βιβλία. Όταν ο κολλητός του, ο Τίμι, αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να τον καλύπτει, ο Τσάρλι Τζο αναγκάζεται να στραφεί σε μια λύση απελπισίας για να διατηρήσει την ακεραιότητα της φήμης του.

Μια ξεκαρδιστική ιστορία, που θα «μιλήσει» στην καρδιά όσων μισούν το διάβασμα αλλά που θα καταφέρει, ίσως, να τους αλλάξει γνώμη…

Διαβάστε το απόσπασμα:


ΤΟΜΙ ΓΚΡΙΝΟΥΑΛΝΤ

Ο ΤΟΜΙ ΓΚΡΙΝΟΥΑΛΝΤ είναι πατέρας τριών αγοριών (του Τσάρλι, του Τζο και του Τζακ) που προτιμούν μια επίσκεψη στον οδοντίατρο από την ανάγνωση ενός βιβλίου. Έπειτα από χρόνια ικεσιών, απειλών και δωροδοκίας, ο Τόμι αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να κάνει τα παιδιά του να διαβάσουν είναι γράφοντας ο ίδιος ένα βιβλίο για το πώς θα γλιτώσουν το διάβασμα. Το αποτέλεσμα είναι το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Και το διάβασαν! (Ή, τουλάχιστον, έτσι είπαν).

Δείτε την ιστοσελίδα του Τόμι (απαιτείται ελάχιστο διάβασμα): www.tommygreenwald.com
Αφήστε μια απάντηση