Βλέπω την πόλη μου με τα δικά μου μάτια

Δημοσιευμένο στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κατηγορία: Διαγωνισμοί από Γεσθημανή Αποστολίδου

Το 2o 6/θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών προκηρύσσει Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Βλέπω την πόλη μου με τα δικά μου μάτια».

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η γνωριμία των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από την καταγραφή στιγμιότυπων της καθημερινότητάς τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι μαθητές Δημοτικού Σχολείου και φοιτούν στις Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεις. Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετάσχει με μία φωτογραφία τυπωμένη σε φωτογραφικό χαρτί (όχι σε printer με μελάνι) διαστάσεων 13Χ18 ή 20Χ30. Στη φωτογραφία πρέπει επίσης να προσθέσει σύντομη λεζάντα. Η φωτογραφία θα πρέπει να αποσταλεί τυπωμένη στην Ταχ. Δ/νση: 2ο 6/θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρασλή 4 – Αθήνα, 10676, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@2dim-aei-ptde.att.sch.gr

Κάθε μαθητής θα πρέπει να γράφει το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του, το σχολείο και την τάξη που φοιτά. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι έγχρωμη, πρωτότυπη, να έχει τίτλο και να αποσταλεί έως τις 16 Μαΐου 2012. Τα έργα θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή. Στους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθούν βραβεία και ανάλογα δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για τη συμμετοχή. Τα έργα θα εκτεθούν στο Αμφιθέατρο του Μαράσλειου Διδασκαλείου στο τέλος του διδακτικού έτους και δε θα επιστραφούν. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την αποδοχή από μέρους των διαγωνιζόμενων όλων των όρων που προαναφέρθηκαν.

Για πληροφορίες: 2107210835, Δήμητρα Μόκκα. Η Διευθύντρια, Γεωργία Πολυζώη
Αφήστε μια απάντηση