ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ !

Δημοσιευμένο στις 5 Δεκεμβρίου 2011 Κατηγορία: Γενικά,Χριστούγεννα από Αποστολίδου Γεσθημανή  Με ετικέτα ,

Μια φορά κι έναν καιρό….
Ο Αϊ Βασίλης κουράστηκε από το κρύο του Βορείου πόλου. Φώναξε λοιπόν την χριστουγεννιάτικη παρέα και επιβιβάζονται όλοι μαζί στο Santa express. Μακρύ το ταξίδι, αλλά με γέλια, σκανδαλιές και παρ…αμυθία έφτασαν μέχρι τον «Μύλο» της Θεσσαλονίκης.
Χο! Χο! Χο! Είναι πολύ όμορφο μέρος, είπε ο Αϊ Βασίλης. Εδώ θα μείνουμε για να ζήσουμε εμείς καλά…. και τα παιδιά πολύ, πολύ, πολύ καλυτέρα. Τα ξωτικά λοιπόν, με την βοήθεια μας, κτίζουν το ομορφότερο χωριό….για να ξεκινήσει έτσι το παραμύθι των φετινών Χριστουγέννων.


Για τρίτη χρονιά, η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γωνιά της Βόρειας Ελλάδας θα βρίσκεται από τις 9 Δεκεμβρίου 2011 εως τις 8 Ιανουαρίου 2012 στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του ΜΥΛΟΥ. Εκεί θα ανοίξει τις πύλες του το «Χωριό Του Άϊ Βασίλη» με δωρεάν είσοδο για όλους! Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ο Άϊ Βασίλης με την παρέα του θα σας μυήσουν στη μαγεία των εορτών.

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν για άλλη μια χρονιά πρωτόγνωρες εορταστικές εμπειρίες σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Όπως ατελείωτο παιχνίδι στο Carousel, στο τρενάκι, στα τραμπολίνο, αλλά και στις ανεπανάληπτες «Ice Ball».
Στο «Σπίτι του ΑΗ Βασίλη» θα σας περιμένει καθημερινά δίπλα στο τζάκι ο Άϊ Βασίλης με την κυρία Claus και τα ξωτικά τους για να ακούσουν τις επιθυμίες σας και να φωτογραφηθούν μαζί σας. Την γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνει η εντυπωσιακή λαμπερή διακόσμηση, αλλά και οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Ώρες Λειτουργίας:

Kαθημερινά ( Δευτέρα με Παρασκευή ) 17:00-22:00

Σαββατοκύριακο και εορτές 10:00 – 22:00

Πληροφορίες : 2310 551836 (εσωτερικό 1),

http://xoriotouaivasili.gr/

ΜΥΛΟΣ: Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Αφήστε μια απάντηση