Δεν πάω πουθενά με ξένους!

Δημοσιευμένο στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κατηγορία: Συγγραφείς από Αποστολίδου Γεσθημανή

ΝΤΑΓΚΜΑΡ ΓΚΑΪΣΛΕΡ

  • Το σχολείο τελείωσε. Όλοι οι συμμαθητές της Μελίνας έχουν φύγει. Μόνο εκείνη περιμένει υπομονετικά έξω στο πεζοδρόμιο. Μια κυρία περνάει από μπροστά της. «Έλα μαζί μου», της λέει. «Δεν έρχομαι, γιατί δε σας ξέρω», απαντά η Μελίνα. Κι όσο κι αν επιμείνει η κυρία, η Μελίνα θα περιμένει, όπως της είπε να κάνει η μαμά… Μια ιστορία που εξηγεί με όμορφο τρόπο στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ακολουθούν ποτέ τους ξένους αλλά να ακούνε πάντα τους γονείς τους.

Από την πώληση κάθε αντιτύπου του βιβλίου ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, € 0,50 διατίθενται για την υποστήριξη του έργου του οργανισμού ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

www.hamogelo.gr

Η  ΝΤΑΓΚΜΑΡ ΓΚΑΙΣΛΕΡ γεννήθηκε το 1958 στο Ζίγκεν της Γερμανίας και σπούδασε ζωγραφική στο Βισμπάντεν. Όταν αποφοίτησε άρχισε να εργάζεται ως εικονογράφος για διάφορους εκδοτικούς οίκους, ενώ εδώ και κάποια χρόνια γράφει και εικονογραφεί τα δικά της βιβλία. Έχει ένα γιο και ζει με την οικογένειά της κοντά στο Μόναχο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: www.dagmargeisler.de
Αφήστε μια απάντηση