Έλενα Αρτζανίδου

Δημοσιευμένο στις 15 Αυγούστου 2011 Κατηγορία: Συγγραφείς από Αποστολίδου Γεσθημανή  Με ετικέτα

  • Γεννήθηκα στη Γερμανία. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στο Μαυρονέρι Κιλκίς. Το 1981 στη Θεσσαλονίκη τελείωσα το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ.
  • Ζω και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, είμαι αποσπασμένη στο ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ, στο τμήμα πρακτικής άσκησης νηπιαγωγών. Έχω ασχοληθεί με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία.
  • Στα δώδεκα χρόνια παρουσίας μου στον εκδοτικό χώρο, ο χρόνος κύλησε και μαζί του έφερε γνωριμίες με ανθρώπους που γράφουν, εικονογραφούν και κυρίως με αναγνώστες μικρούς αλλά και μεγάλους που με επηρέασαν και με οδήγησαν στο σήμερα. Όμως δίχως τους εκδότες δεν θα υπήρχα και για αυτό χρωστώ σε όλους ένα ευχαριστώ.
  • Φτάνοντας στο σήμερα εκδοτικά έχω το σπιτικό μου και είναι οι Εκδόσεις Ψυχογιός, που διαβάζουν τα κείμενα μου, τα κρίνουν ,τα τυπώνουν και τα υποστηρίζουν παρουσιάζοντας τα στο αναγνωστικό κοινό μας.

Τα ιστολόγιά μου

έλενα αρτζανίδου
Αφήστε μια απάντηση