Feed
Άρθρα
Σχόλια

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ευχηθούμε:  Δύναμη, Υγεία, Δημιουργικότητα, αφετηρία για μια πιο ποιοτική και αποτελεσματική εκπαίδευση!

DSC_0143Επειδή η νέα σχολική χρονιά μας ήλθε με χιόνια και παγωνιές θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις περιπτώσεις αυτές οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων οφείλουν να διαμορφώνουν εικόνα για την κατάσταση της σχολικής μονάδας τους να διαβιβάζουν τηλεφωνικά την εκτίμησή τους στην/στον υπεύθυνη/ο Διαχείρισης (στο σταθερό τηλέφωνο της Υπηρεσίας ή στο κινητό της τηλέφωνο). Στη συνέχεια θα πρέπει την αιτιολογημένη εισήγησή τους να την αποστέλλουν και εγγράφως στη Δ/νση Π.Ε. Βοιωτίας σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η Δ/νση αφού σχηματίσει άποψη από τις εισηγήσεις των Διευθυντών των σχολικών μονάδων οφείλει να προχωρήσει στη δική της εισήγηση προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους ή Περιφέρεια). Αναλυτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα υπό τον τίτλο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Χθες, Τετάρτη 7-01-2015, δεχθήκαμε πολλά και πιεστικά αιτήματα από τους Δήμους της Βοιωτίας για να τους παρέχουμε εικόνα αναφορικά με τις συνθήκες που βρίσκονται τα σχολικά κτίρια, ώστε να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, χωρίς όμως να μπορούμε να ανταποκριθούμε ουσιαστικά- γιατί μεγάλος αριθμός διευθυντών και προϊσταμένων σχολικών μονάδων δεν μας είχε μεταφέρει τη σχετική εικόνα.

 

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, έστω και σήμερα, να μας αποστείλετε με e-mail ή fax τις σχετικές εισηγήσεις σας, ώστε να σχηματίσουμε τεκμηριωμένη εικόνα και να ανταποκριθούμε ως υπηρεσία στην υποχρέωσή μας για υποβολή τεκμηριωμένης εισήγησης στις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης….

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων