Feed
Άρθρα
Σχόλια
DSC02559

Ανακοινώνουμε τους πίνακες των δηλώσεων μαζί με τα μόρια και παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προσεκτικό έλεγχο . Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο της διαδικασίας και θα διευκολύνει το ΠΥΣΠΕ σημαντικά στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21-7-2014. Κατά τον έλεγχο θα πρέπει να προσέξετε αν έχουν καταχωρηθεί όλες οι προτιμήσεις σας και με την σωστή σειρά. Αν έχουν προσμετρηθεί σωστά τα μόρια σας και έχουν αποδοθεί σωστά τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης. Για να είναι ολοκληρωμένη η καταχώριση στο τέλος θα πρέπει να υπάρχει η καταγραφή «παρελήφθη».

Την Παρασκευή 18-7-2014 ,το απόγευμα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την καταχώριση των δηλώσεων προτίμησης των εκπαιδευτικών στο σύστημα (e-data). Κατά την 4/ημερη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με όλους τους εκπαιδευτικούς που είχαν υποβάλει αίτηση μετάθεσης ή ήταν στην διάθεση του ΠΥΣΠΕ ή ήρθαν στη Βοιωτία με τις τελευταίες μεταθέσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν έχει ενημερωθεί για τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα που εξελίσσεται.

Ανακοινώνουμε , λοιπόν τους πίνακες των δηλώσεων μαζί με τα μόρια και παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προσεκτικό έλεγχο . Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο της διαδικασίας και θα διευκολύνει το ΠΥΣΠΕ σημαντικά στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21-7-2014. Κατά τον έλεγχο θα πρέπει να προσέξετε αν έχουν καταχωρηθεί όλες οι προτιμήσεις σας και με την σωστή σειρά. Αν έχουν προσμετρηθεί σωστά τα μόρια σας και έχουν αποδοθεί σωστά τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης. Για να είναι ολοκληρωμένη η καταχώριση στο τέλος θα πρέπει να υπάρχει η καταγραφή «παρελήφθη».

Οι καταγραφές έχει «καταχωρηθεί» ή «ακυρώθηκε» σημαίνει ότι ή συγκεκριμένη εγγραφή δεν έχει ενταχθεί στο σύστημα και δεν θα «τρέξει» κατά την διαδικασία των μεταθέσεων. Η πιθανές αιτίες της μη καταχώρησης είναι ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει πάρει μετάθεση για άλλο ΠΥΣΠΕ ή ότι δεν υπέβαλε τελικά δήλωση προτίμησης επειδή επιθυμεί να παραμείνει στην οργανική του. Μια άλλη κατηγορία αφορά ένα αριθμό εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής που υπέβαλαν αίτηση για να μετακινηθούν σε θέσεις της γενικής αγωγής, αιτήσεις που φυσικά δεν μπορεί να εξετάσει το ΠΥΣΠΕ γιατί δεν έχει τη σχετική αρμοδιότητα. Οι αιτήσεις αυτές εξετάζονται από το ΚΥΣΠΕ και υποβάλλονται με τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή.

Για την διευκόλυνση του ελέγχου αναρτούμε ξεχωριστό πίνακα με τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην διαδικασία. Οι παρατηρήσεις και οι ενστάσεις σας , παρακαλούμε να υποβληθούν την Δευτέρα το πρωί στην Διεύθυνση ΠΕ Βοιωτίας ώστε να τις εξετάσει άμεσα το ΠΥΣΠΕ κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή του. Αν δεν εντοπιστούν προβλήματα είναι πιθανό το ΠΥΣΠΕ μετά τον τελικό έλεγχο να προχωρήσει και στη διαδικασία των μεταθέσεων . Στην περίπτωση αυτή την Δευτέρα το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα δοθεί περιθώριο για υποβολή εντάσεων

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 70

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 60

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 11

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 06

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 16

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 70  που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν

 

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΛΑΘΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων