Feed
Άρθρα
Σχόλια

Οι εκπαιδευτικοί, που χαρακτηρίζονται ως λειτουργικά υπεράριθμοι, καλούνται να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης προς τη Δ/νση ΠΕ Βοιωτίας μέχρι την Τρίτη 10-9-2013 και ώρα 12.30 μ.μ. σύμφωνα με τα λειτουργικά κενά που παρουσιάζονται στους επόμενους πίνακες.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο παρακάτω πίνακας θα επικαιροποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ και, πιθανώς, κάποιοι από τους παραπάνω εκπαιδευτικούς να αποχαρακτηριστούν από υπεράριθμοι λόγω των αναμενόμενων αποσπάσεων εκτός ΠΥΣΠΕ. Όσοι τελικά παραμείνουν στον πίνακα των υπεράριθμων και τοποθετηθούν σε σχολεία, διατηρούν όλα τα προνόμια του Π.Δ. 50/1996 και Π.Δ. 100/1997.
Ακόμη, οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται σε λειτουργικά κενά σχολεία των ίδιων Δήμων στα οποία κρίθηκαν υπεράριθμοι, εφόσον υπάρχουν κενά. Εάν δεν υπάρχουν κενά, τοποθετούνται σε κενά σχολείων των όμορων Δήμων.

Στη Λιβαδειά σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 μ.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την αρ. 603/28-01-2013 απόφαση (απόφαση ανασυγκρότησης: 4387/21-6-2013) του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας,  αποτελούμενο από τους:

Γκάρτζιο Γεώργιο, Δ/ντή της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρο.
Πανάγου Γεώργιος, Δ/ντή του 1ου Δ.Σ. Θήβας, ως Τακτικό μέλος .
Παπανικολάου Ελένη, Δ/ντρια του 2ου Δ.Σ. Λιβαδειάς, ως Τακτικό μέλος.

Γαμβρίλη Ιωάννη, Δ/ντή του Δ.Σ. Διστόμου, ως Τακτικό αιρετό μέλος.
Τραμπάκουλο Ηλία, Δ/ντή του 5ου Δ.Σ. Θήβας ως Τακτικό αιρετό μέλος.

Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων των ΠΕ70 μέσω των οποίων 7 εκπαιδευτικοί ΠΕ70 φεύγουν από τη Βοιωτία παρατηρούνται οι παρακάτω διαφοροποιήσεις στους πίνακες των υπεραρίθμων και των κενών: Μειώνεται μια(1) υπεραριθμία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και συγκεκριμένα παύει να θεωρείται υπεράριθμη η εκπαιδευτικός ΓΕΡΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩ που είχε χαρακτηριστεί ως υπεράριθμη παρόλο που είχε κάνει αρνητική δήλωση. Μειώνεται μια υπεραριθμία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας και συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΙΑΚΩΒΗ- ΕΙΡΗΝΗ η οποία αποσπάται στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Αυξάνονται τα λειτουργικά κενά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας από 4 σε 5 ( λόγω της απόσπασης της εκπαιδευτικού ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑΣ) και στο Δημοτικό Σχολείο Οινοφύτων από 1 σε 2 (λόγω λόγω της απόσπασης της εκπαιδευτικού ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ)
Επίσης επισημαίνουμε ότι εκ παραδρομής στον πίνακα που αναρτήσαμε το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας εμφανίζεται στα όρια του Δήμου Θηβαίων ενώ το σωστό είναι ότι ανήκει στα όρια του Δήμου Τανάγρας.
Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων των ΠΕ60 μέσω των οποίων 20 εκπαιδευτικοί ΠΕ60 φεύγουν από τη Βοιωτία παρατηρούνται οι παρακάτω διαφοροποιήσεις στους πίνακες των υπεραρίθμων και των κενών: Μειώνεται μια(1) υπεραριθμία στο Νηπιαγωγείο Οινοφύτων και συγκεκριμένα παύει να θεωρείται υπεράριθμη η εκπαιδευτικός ΣΙΟΥΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η οποία αποσπάται στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ. Μειώνεται μια υπεραριθμία στο Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός ΤΣΙΑΚΑΤΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ η οποία αποσπάται στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Μειώνεται μια υπεραριθμία στο 9o Νηπιαγωγείο Θήβας και συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΩ η οποία αποσπάται στη ΛΑΡΙΣΑ.

και την Αγγέλου Ασημίνα, Δασκάλα του 1ου Δ.Σ. Αλιάρτου, ως Γραμματέα του Συμβουλίου συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, ύστερα από την αρ. 9142/Φ.30/Α/5-9-2013 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου για να πάρει απόφαση πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο «Χαρακτηρισμός ως λειτουργικά υπεράριθμων Δασκάλων και Νηπιαγωγών» (9251 και 9252/6-9-2013)

Πίνακας με τα λειτουργικά κενά των Δημοτικών Σχολείων 

Πίνακας με τα λειτουργικά κενά των Νηπιαγωγείων 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων