Feed
Άρθρα
Σχόλια

 ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

20062013723

Στο ΠΥΣΠΕ κλήθηκαν, από τον πρόεδρο, και παραβρέθηκαν οι κυρίες: Κυριζοπούλου Σοφία, Σακούτσιου Μαρία, Γκούδελη Μαργαρίτα, Ντόντη Ευανθία, Λιάσκα Αγορίτσα, Καρανάνα Σοφία, Κυρίτση Μαρίνα οι οποίες τελικά ορίστηκαν ως υπεράριθμες από το ΠΫΣΠΕ

Μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών και τον εκ νέου καθορισμό των κενών οργανικών θέσεων όλων των ειδικοτήτων, σύμφωνα με την 10η/20-6-2013  Πράξη του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που:

 

  1. Έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ.
  2. Έχουν μετατεθεί στη Βοιωτία από άλλο ΠΥΣΠΕ.
  3. Βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας.

 

Να υποβάλλουν δήλωση για μετάθεση – οριστική τοποθέτηση από 20-6-2013 έως 1-7-2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέχρι και 20 προτιμήσεις Δημοτικών Σχολείων ή Νηπιαγωγείων οι οποίες θα αφορούν:

 

  • Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία στα οποία υφίστανται οργανικά κενά, όπως20062013727 φαίνονται στο συνημμένο πίνακα.
  • Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία στα οποία, πιθανόν, θα δημιουργηθούν οργανικά κενά κατά τη διαδικασία των εσωτερικών μεταθέσεων.

 

Οι θέσεις των εκπαιδευτικών στα ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία – Νηπιαγωγεία είναι ενιαίες χωρίς να γίνεται διάκριση σε θέσεις για πρωινό ή απογευματινό ωράριο ή για κλασικό ή ολοήμερο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις στις Τάξεις Υποδοχής στα σχολεία όπου αυτές υφίστανται οργανικά.

 

Το έντυπο της δήλωσης μπορεί να υποβληθεί προς τη Δ/νση Π.Ε. Βοιωτίας  αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά «κατεβάζοντάς» το  από την ιστοσελίδα της Δ/νσης, είτε με τηλεομοιότυπο (παρακαλούμε επιβεβαιώστε τηλεφωνικά την παραλαβή).

 

 

Σημειώνεται ότι:

  1. η διαδικασία των μεταθέσεων θα διενεργηθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «e-datacenter» και ως εκ τούτου, μετά την καταχώριση της σειράς προτίμησης σχολείων δε θα υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης.

    20062013729

    Οι ορισθείσες ως υπεράριθμες υπέβαλλαν αμέσως δήλωση τοποθέτησης και έτσι εκτιμήθηκε ότι δεν χρειάζεται να εξαντληθεί το 10ήμερο που προβλέπει το προεδρικό διάταγμα. Το ΠΥΣΠΕ προχώρησε στην τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες. Όλες οι υπεράριθμες τοποθετηθήκαν στην σχολική μονάδα της πρώτης τους προτίμησης

  2. Οι εκπαιδευτικοί που είχαν κριθεί υπεράριθμοι τα προηγούμενα έτη, προηγούνται ως προς την επιστροφή τους στην παλιά τους σχολική μονάδα.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των δηλώσεων θα αναρτηθεί πίνακας με τα μόρια των ενδιαφερόμενων και θα δοθεί τριήμερη προθεσμία για υποβολή ενστάσεων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων