Feed
Άρθρα
Σχόλια

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι ( ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ) (ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό Μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)

οι Σχολικοί Σύμβουλοι οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων και οι Εκπαιδευτικοί οι οποίοι πριν την εφαρμογή του Ν.4024/2012 κατείχαν το βαθμό Α της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ και διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα (σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 47 του Ν.3848/2010 ΦΕΚ 71 τ.Α’/19-05-2010) και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε., να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των αρμοδίων Διευθυντών Εκπαίδευσης από 07.12.2012 μέχρι και 14.12.2012.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθύνεται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και να συνοδεύεται από Βεβαίωση της Υπηρεσίας του υποψηφίου εκπαιδευτικού, στην οποία θα υπολογίζεται αναλυτικά η πραγματική διοικητική του υπηρεσία σε θέσεις Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι και οι Προϊστάμενοι των ΚΕΔΔΥ θα υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά απευθείας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άρματος κατασκευάζουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Οι αρμόδιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Προϊστάμενοι των ΚΕΔΔΥ θα πρέπει να εκδώσουν βεβαίωση για κάθε ενδιαφερόμενο, στην οποία θα βεβαιώνεται ο βαθμός, η οργανική θέση, η θέση που υπηρετεί και ο συνολικός χρόνος άσκησης καθηκόντων σε θέσεις Διευθυντή Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου Γραφείου και Διευθυντή Σχολικής Μονάδας. Ως καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του χρόνου διοικητικής υπηρεσίας ορίζεται η 07-12-2012.

Η επιλογή των τακτικών μελών και των αναπληρωτών τους θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 47 του Ν.3848/2010, μεταξύ των δεκαπέντε που κατά την ημερομηνία συγκρότησης κατέχουν τη μεγαλύτερη πραγματική διοικητική υπηρεσία σε θέσεις Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊστάμενου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Διευθυντή Σχολικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ θα πρέπει να αποστείλει τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τις βεβαιώσεις με την διοικητική υπηρεσία και συγκεντρωτικό πίνακα με το συνολικό αριθμό των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση, το αργότερο μέχρι της 19.12.2012, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αιτήσεις παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.

Επισυνάπτονται σχετικά υποδείγματα:

α) αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος,

β) δήλωσης για τον υπολογισμό της διοικητικής εμπειρίας,

γ) βεβαίωσης και

δ) συγκεντρωτικού πίνακα.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων