Feed
Άρθρα
Σχόλια

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής και των εσωτερικών ελέγχων που προχώρησε η το τμήμα  Μητρώου της γραμματείας δημοσιοποιούμε τους Πίνακες Εσωτερικών Μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11 και ΠΕ06, της Διεύθυνσης Π.Ε  Βοιωτίας. Σ’ αυτούς  διακρίνονται οι προτιμήσεις των εκπαιδευτικών και τα μόριά τους μετά την καταχώριση τους στο e data, ώστε  γίνει έλεγχος από κάθε  ενδιαφερόμενο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 4 "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ"

Τα αρχεία είναι σε μορφή pdf και για την διευκόλυνσή σας επιλέξτε από την οριζόντια μπάρα ποσοστό 100%, ώστε να είναι ευδιάκριτες οι εγγραφές.

Κάτω από το όνομα του κάθε εκπαιδευτικού υπάρχουν οι επιλογές του, ενώ κατά μήκος της σειράς του ονόματός του υπάρχουν αναλυτικά τα μόριά σύμφωνα με τα δικαιολογητικά του. Αν στην τελευταία στήλη υπάρχει η ένδειξη «έχει καταχωρηθεί» αυτό σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος είχε αρχικά κάνει αίτηση μετάθεσης μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει η εγκύκλιος αλλά τελικά δεν έχει κάνει δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένα σχολεία, δηλαδή προτιμά να παραμείνει στη διάθεση ή στην προϋπάρχουσα θέση του, ανάλογα με την περίπτωση. Αντίστοιχα η ένδειξη «παρελήφθη» δηλώνει ότι η αίτηση έχει καταχωρηθεί κανονικά στο σύστημα (e-data) με τις δηλώσεις του ενδιαφερόμενου.

Αν διαπιστώσετε  κάποιο λάθος στους παραπάνω πίνακες μπορείτε να κάνετε αίτηση διόρθωσης λάθους. Οι Αιτήσεις αυτές θα γίνουν δεκτές μέχρι την Τετάρτη  27-6-2012 και ώρα 11:30.

Την διαδικασία αυτή θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, στις 27-6-2012  όπου θα ελεγχθούν τα αποτελέσματα  που θα μας δώσει το σύστημα (e-data) και οριστικοποιηθούν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ006

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ60

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΕ70

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΛΑΘΟΥΣ

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στις σχολικές μονάδες που έχουν προκύψει από συγχώνευση την περασμένη σχολική χρονιά και εμφανίζουν οργανικά κενά φέτος προηγούνται όσοι είχαν μείνει υπεράριθμοι πέρυσι και είχαν τοποθετηθεί σε γειτονικά σχολεία εφόσον επιθυμούν να επιστρέψουν σ΄αυτές. Η συγκεκριμένη πρόβλεψη αφορά σε δύο περιπτώσεις στο Δημοτικό Σχολείο Διστόμου και το Νηπιαγωγείο Κόκκινου.

Σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προσεκτικό έλεγχο των στοιχείων γιατί αυτό το βήμα είναι απαραίτητο ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η αξιοκρατία στην διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων