Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στη Λιβαδειά, σήμερα στις 11 Ιουνίου 2012 και στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00’ π.μ. το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την υπ΄ αρ. 6452/05-10-2011 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας και αποτελείται από τους:
1. Γκάρτζιο Γεώργιο, Διευθυντή της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου.
2. Γιαννιό Μιχάλη, Δ/ντη του 8ου Δ.Σ. Λιβαδειάς, ως Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου.
3. Πανάγου Γεώργιο, Δ/ντη του 1ου Δ.Σ. Θηβών ως Αναπληρωματικό Αιρετό μέλος.
4. Γαμβρίλη Ιωάννη, Δ/ντη του Δ.Σ. Διστόμου, ως Τακτικό Αιρετό μέλος.
5. Σελέκου Αλεξάνδρα, Υποδ/ντρια του 2ου Δ.Σ. Θηβών, ως Τακτικό μέλος.
6. Μαστροθανάση Κων/νο, Δάσκαλο του Δ.Σ. Καλλιθέας, ως Γραμματέα του Συμβουλίου.
συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, ύστερα από την αρ. Φ.30/Α/4311/08-06-2012 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου για να πάρει απόφαση πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο:«Τοποθέτηση Υπεράριθμων εκπαιδευτικών, επαναπροσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων και προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για μεταθέσεις και οριστικές τοποθετήσεις»
(4344/4345/11-06-2012)

Τοποθέτηση Υπεράριθμων εκπαιδευτικών
Επαναπροσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων( πίνακες Κενών)

Ακολούθως ανακοινώνονται οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για τις μεταθέσεις και τις οριστικές τοποθετήσεις και καλούνται:
Α. Όλοι οι εκπαιδευτικούς Π.Ε. (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων), που έχουν υποβάλλει αρχική αίτηση μετάθεσης για βελτίωση οργανικής θέσης, εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας μέχρι 20-06-2012 και ώρα 11:30 π.μ.
Β. Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας για οποιοδήποτε λόγο και έχουν υποβάλλει αρχική αίτηση για οριστική τοποθέτηση εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας μέχρι 20-06-2012 και ώρα 11:30 π.μ
Γ. Οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας από μετάθεση στο νομό μας από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. με τις τελευταίες μεταθέσεις να υποβάλουν τη σχετική Δήλωση Προτίμησης από11 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου 2012.
Παρατήρηση: Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας των μεταθέσεων δημιουργούνται και άλλα κενά πέραν όσων αναφέρονται στους παραπάνω πίνακες Επομένως, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπεριλάβουν στη δήλωσή τους Σχολικές Μονάδες που επιθυμούν ανεξαρτήτως των κενών οργανικών θέσεων που περιλαμβάνονται στους παραπάνω πίνακες.

ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων