Feed
Άρθρα
Σχόλια

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 8

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας προσκαλεί τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με βαθμό Α, οι οποίοι υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου ΠΥΣΠΕ που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα (σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 47 του Ν. 3848/2010 ΦΕΚ 71 τ.Α/19-05-2010) και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου ΠΥΣΠΕ, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Περιφερειακό  Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των αρμοδίων Διευθυντών Εκπαίδευσης από 28-11-2011 μέχρι και 09-12-2011.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθύνεται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, μέσω των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης  και να συνοδεύεται από Βεβαίωση της Υπηρεσίας  του υποψηφίου εκπαιδευτικού, στην οποία θα υπολογίζεται αναλυτικά η πραγματική διοικητική του υπηρεσία σε θέσεις Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και  Διευθυντή Σχολικής <πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι και οι Προϊστάμενοι των ΚΕΔΥ θα υποβάλλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά απευθείας  στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Ολόκληρο το Κείμενο της Πρόσκλησης

Υποδείγματα:

Αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δήλωσης για τον Υπολογισμό της Διοικητικής  Εμπειρίας

Βεβαίωσης

Συγκεντρωτικός Πίνακας

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων