Feed
Άρθρα
Σχόλια

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011, στο γραφείο του Δ/ντη της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας  στη Λιβαδειά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα: «Η έναρξη της μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π. Ε.  Βοιωτίας μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (Ε.Α.Π.) και του συστήματος ΔΙΑΣ».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δ/ντης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Γκάρτζιος Γιώργος , οι υπάλληλοι των οικονομικών τμημάτων της Δ/νσης και του 1ου Γραφείου Βοιωτίας και επίσης οι   κ.κ. Δούμας Γιάννης  και  Πανάγου Γιώργος. Συζητήθηκαν το χρονοδιάγραμμα ένταξης στην Ε.Α.Π., και τρόποι αντιμετώπισης των πιθανών δυσκολιών και των επακόλουθων προβλημάτων.

Το τελευταίο 3μηνο έχει γίνει συστηματική προσπάθεια από τα τμήματα μισθοδοσίας ώστε να ενημερωθεί λεπτομερώς η βάση του συστήματος μισθοδοσίας ΔΙΑΣ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές μισθοδοσίες ώστε να εντοπιστούν πιθανές διαφορές και προβλήματα  σχετικά με την μετάβαση από τα παλιά συστήματα μισθοδοσίας -που βασίζονταν σε εξωτερικούς συνεργάτες- στο κεντρικό σύστημα μισθοδοσίας ΔΙΑΣ. Οι προοπτικές που διαμορφώνονται με την αναμενόμενη εφαρμογή του Νέου Μισθολογίου, εκτιμήθηκε από του συμμετέχοντες, καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη τη συνέχιση της μέχρι τώρα μεθόδου και επιβάλλουν την επίταση των προσπαθειών ώστε να γίνει άμεσα η μετάβαση στο νέο σύστημα. Οι εκπαιδευτικοί που στελεχώνουν το οικονομικό τμήμα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν για τις τεχνικές λεπτομέρειες των συστημάτων ΔΙΑΣ και τις διαδικασίες της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και να εξαλείψουν τις διαφορές που παρουσιάζονταν στις μισθολογικές καταστάσεις.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης επικοινωνήσαμε με τον κ. Νικολόπουλο ώστε να διευκρινιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία εισόδου στην Ε.Α.Π. και εξασφαλίστηκε ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας τους σχετικούς κωδικούς μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.  

Στόχος είναι, οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας να πληρωθούν για πρώτη φορά το Νοέμβριο 2011  μέσω της Ε.Α.Π.. Αρχικά θα χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενοι αριθμοί λογαριασμών και εν καιρώ οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα αλλαγής τράπεζας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων