Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στη Λιβαδειά, σήμερα στις 2 Σεπτεμβρίου 2011 και στο γραφείο της Δ/νσης Π.Ε Βοιωτίας, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00’ π.μ. το ΠΥΣΠΕ Ν. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την αρ. Φ.22/04-01-2011 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης  Στερεάς Ελλάδας και αποτελείται από τους:

1. Γκάρτζιο Γεώργιο, Διευθυντή της Δ/νσης  Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρο.

2. Γιαννιό Μιχάλη , Δ/ντή του Δ.Σ. Αντίκυρας, ως Αντιπρόεδρο.

3. Μεγάλο Γεώργιο, Δ/ντη του 2ου Δ.Σ. Αλιάρτου ως τακτικό αιρετό μέλος.

4. Γαμβρίλη Ιωάννη, Δ/ντή του Δ.Σ. Διστόμου ως  τακτικό αιρετό μέλος,

 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση με τη συμμετοχή και της γραμματέας του Γερογιάκομου Αλεξάνδρας νηπιαγωγού του 1ου Νηπ. Λιβαδειάς, ύστερα από την αρ.59/17-01-2011 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου για να πάρει απόφαση πάνω στα θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

ΘΕΜΑ 1ο

«Κενά και Λειτουργικές υπεραριθμίες σχολικών μονάδωνΒοιωτίας»

Το ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας έχοντας υπόψη του:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/96
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 12 του Π.Δ. 100/97
  3. Τις ανάγκες της υπηρεσίας σε διδακτικό προσωπικό

 

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι    ο μ  ό  φ ω ν  α

Λειτουργικές υπεραριθμίες

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βαγίων κρίνεται ως υπεράριθμη, κατόπιν αίτησής της, η Νεράτζη Αικατερίνη.

Από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας κρίνονται ως υπεράριθμοι κατόπιν αιτήσεώς τους, οι: Αγορίτσα Σουλιώτη και Ευαγγελία Ντούλια. Χωρίς αίτησής τους κρίνονται ως υπεράριθμοι: η Τασιοπούλου Αικατερίνη (4ε. 7μ. 7η.), η Κόλια Ευγενία (4ε. 7μ. 6η.) και η Ψαριανού Ιακώβη Ειρήνη (4ε. 7μ. 15η.).

Από το Δημοτικό Σχολείο Χαιρώνειας ορίζονται υπεράριθμοι, κατόπιν αίτησής τους: η Ντόντη Ευανθία και η Βαρσάμη Δέσποινα.

Από το Δημοτικό Σχολείο Παύλου κρίνεται υπεράριθμη η Χαραλάμπους Αικατερίνη ως τελευταία τοποθετηθείσα και από το Δημοτικό Σχολείο Ρωμέϊκου η Πλιάτσου Δήμητρα, κατόπιν αίτησής της.

Από το Δημοτικό Σχολείο Δαύλειας, κρίθηκαν υπεράριθμοι οι εκπαιδευτικοί Νταλάκα Χρυσούλα με 55,27 μόρια και η Κεσίδου Ανατολή με 30,67 μόρια και κατόπιν αίτησής τους.

 Από το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδείας κρίνονται υπεράριθμοι οι εκπαιδευτικοί Σάφαλου Ευγενία κατόπιν αίτησής της και η Σούφλα Όλγα ως τελευταία τοποθετηθείσα.

Στο νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου κρίνεται υπεράριθμη η Τσιακατάρα Δέσποινα με 35,47 μόρια.

Στο νηπιαγωγείο Αράχωβας κρίνεται υπεράριθμη η Παπαλεωνίδα Ελένη ως τελευταία τοποθετηθείσα.

Στο νηπιαγωγείο Κυριακίου κρίνονται υπεράριθμοι: η Κολώνα Ελένη, κατόπιν αίτησης της και χωρίς αίτηση η Μπακίρα Ελένη ως τελευταία τοποθετηθείσα.

Διευκρινίζουμε ότι, οι εκπαιδευτικοί που είχαν κριθεί οργανικά υπεράριθμοι έχουν δικαίωμα απόσπασης κατά προτεραιότητα στα κενά που πιθανόν να δημιουργηθούν στις σχολικές μονάδες στις οποίες κρίθηκαν λειτουργικά υπεράριθμοι. Επίσης, όσοι κρίθηκαν λειτουργικά υπεράριθμοι  καλούνται να κάνουν δήλωση τοποθέτησης  στα λειτουργικά κενά που ανακοίνωσε το ΠΥΣΠΕ  μέχρι τη Δευτέρα 5/09/2011 και ώρα  9:30 π.μ.

Λειτουργικά Κενά

Το ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας κατόπιν λεπτομερούς ελέγχου των Δυναμολογίων του Γραφείου Διεύθυνσης και του 1ου Γραφείου Βοιωτίας και λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό των σχολικών μονάδων όπως αυτό εγκρίθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση  στο σχετικό προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου,  καθόρισε τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά των Δημοτικών Σχολειών και τα λειτουργικά κενά των Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης  Βοιωτίας  με βάση τα οποία θα γίνουν οι αποσπάσεις και οι τοποθετήσεις  στην συνεδρίαση της Δευτέρας 05/09/2011.  Όπως είναι γνωστό φέτος για πρώτη φορά η διαδικασία γίνεται με βάση μοριοδότηση και επομένως έχει ενισχυμένα στοιχεία αντικειμενικότητας. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα προσπαθήσουμε να ανακοινώσουμε τον πίνακα των μορίων όπως αυτός θα συμπληρωθεί  με όσους έλαβαν απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και τους δόθηκε προθεσμία για να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης και τα σχετικά δικαιολογητικά.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων