Feed
Άρθρα
Σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

 

Σας κοινοποιούμε συνοδευτικά τα παρακάτω υπηρεσιακά θέματα και παρακαλούμε για την εκτύπωσή τους και την ενημέρωση του εκπ/κού  προσωπικού ενυπόγραφα και την πιστή εφαρμογή τους. Διαβιβαστικό

 ΘΕΜΑ 1Ο : «Διδασκαλία ξένων γλωσσών στην Α΄ Γυμνασίου» ΣΧΕΤ.: Αρ. Πρ. : 63605/Γ2/ 3-6-2011

 ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ

 ΘΕΜΑ 2Ο: «Ετήσιο Διαπανεπιστημιακό Διαδικτυακό Σεμινάριο 2011-2012 στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση » ΣΧΕΤ. :e-mail 8/6/2011

 Το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΚΕ.Δ.ΕΚ.) οργανώνει ετήσιο διαπανεπιστημιακό διαδικτυακό  σεμινάριο ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Έρευνα με έμφαση στη Διδακτική και Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας σε μαθητές και ενήλικες, διάρκειας 450 ωρών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπ/κούς και στελέχη όλων των ειδικεύσεων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνινται online μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕ.Δ.ΕΚ. στη διεύθυνση : www.kedek.gr μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2011. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, ενώ θα λήξει στις 30/5/2012.

 ΘΕΜΑ 3Ο : «Ενημερωτικό έγγραφο» ΣΧΕΤ.:e-mail 7/6/2011

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της με αρ. πρωτ 52702/Γ1/6-5-2011 εγκυκλίου στο πλαίσιο διεξαγωγής της έρευνας για την Αξιολόγηση της Πράξης «Εφαρμογή Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», που αφορά το μάθημα της 2ης ξένης γλώσσας, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο τα ακόλουθα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που απευθύνονται στους γονείς και τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που διδάχτηκαν Γαλλικά ή Γερμανικά στην Ε’ & Στ’ Τάξη Δημοτικού Σχολείου.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων να διανείμουν το συγκεκριμένο ενημερωτικό έγγραφο στους μαθητές, ώστε να έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν με τους γονείς τους τα ερωτηματολόγια.  Τα σχετικά ερωτηματολόγια βρίσκονται στις ακόλουθες διευθύνσεις :

Για τους γονείς :    http://goneis.questionpro.com

Για τους μαθητές   http://mathites.questionpro.com

Είναι επιθυμητό τα ερωτηματολόγια να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς. Καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ορίζεται η  15/07/2011.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων