Feed
Άρθρα
Σχόλια

Συνεδρίασε σήμερα στις 19 Μαΐου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.10′ μ.μ., στη Λιβαδειά στο γραφείο της Δ/νσης Π.Ε Βοιωτίας, το ΠΥΣΠΕ Ν. Βοιωτίας, (που συγκροτήθηκε με την αρ. Φ.22/4-1-2011 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας ) με την παρακάτω σύνθεση:
1. Γκάρτζιος Γεώργιος, Διευθυντής της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρος.
2. Γιαννιός Μιχάλης ,Δ/ντής του Δ.Σ.Αντίκυρας,ως Αντιπρόεδρος.
3. Γαμβρίλης Ιωάννης , Δ/ντής του Δ.Σ. Διστόμου ως τακτικό αιρετό μέλος,
4. Πανάγου Γεώργιος ,Δ/ντής του 1ου Δ.Σ. Θήβας ως αναπληρωματικό αιρετό μέλος.

με τη συμμετοχή και της γραμματέα του ΠΥΣΠΕ Καράβα Ευαγγελίας δ/λας του 5ου Δ.Σ. Λιβαδειάς, ύστερα από την αρ.17/19-5-2011 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου με ΘΕΜΑ ημερήσιας διάταξης: «Χαρακτηρισμός Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και προθεσμία υποβολής Δηλώσεων για την οριστική τους τοποθέτηση σε οργανικά κενά»

Το ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας έχοντας υπόψη του:
1. Το αρ. 14 του Π.Δ. 50/1996 και 12 του Π.Δ. 100/1997 που αφορούν τις υπεραριθμίες των εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης.
2. Την αρ.8/10-5-2011 πράξη του, με την οποία προσδιορίστηκαν οι οργανικές θέσεις και διαπιστώθηκαν οι υπεραριθμίες, μετά την αρ.29984/Δ4/14-3-2011απόφαση ΥΠΔΒΜΘ «Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις των Σχολικών Μονάδων του Ν. Βοιωτίας
3. Τον πίνακα με την ημερομηνία τοποθέτησης τους στην σχολική μονάδα, τα μόρια μετάθεσής τους και τις υπεύθυνες δηλώσεις υπεραριθμίας που υπέβαλαν και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα να χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεράριθμους των σχολικών μονάδων που συγχωνεύτηκαν ή καταργήθηκαν όπως αναφέρονται στον σχετικό Πίνακα Υπεραρίθμων
Προκειμένου το ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας να προβεί στην οριστική τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, των οποίων οι σχολικές Μονάδες συγχωνευτήκαν ή καταργήθηκαν, παρακαλούμε τους διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν προσωπικά τον κάθε εκπαιδευτικό που περιλαμβάνεται στον σχετικό πίνακα και να συγκεντρώσουν εντός 10 ημερών, τη Δήλωση για Οριστική Τοποθέτηση που επισυνάπτουμε και να τις υποβάλλουν όλες μαζί (με διαβιβαστικό) στην υπηρεσία( 1ο Γραφείο Π.Ε. Βοιωτίας και Γραφείο Διεύθυνσης Π.Ε. Βοιωτίας) ώστε το ΠΥΣΠΕ να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους. Επισυνάπτουμε πίνακα με τα οργανικά κενά ανά σχολική μονάδα και ομάδα σχολείων και αντίγραφο της πράξης του ΠΥΣΠΕ που ορίζει τις ομάδες σχολείων.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων