Feed
Άρθρα
Σχόλια

Συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας σήμερα, Πέμπτη 7-4-2011 και ώρα 10.30 π.μ. με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
ΘΕΜΑ 1ο:Αποσπάσεις-Τροποποιήσεις Τοποθετήσεων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά, προς το συμφέρον της υπηρεσίας.
ΘΕΜΑ 2ο:Χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών .
ΘΕΜΑ 3ο:Ανάθεση υπερωριακής απασχόλησης σε εκπαιδευτικούς 1/θ,2/θ,3/θ,4/θ, 5/θ, 6/θ και 12/θ Δημοτικών Σχολείων, των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2011.
ΘΕΜΑ 4ο: Τοποθέτησης σε θέση Διευθυντή, στο 12/Θ 4ο Δ.Σχ. Θήβας, από πίνακα επιλογής ,για το υπόλοιπο της θητείας έως 31-7-2011.
ΘΕΜΑ 5ο:Προσλήψεις-Τοποθετήσεις- Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών με ωριαία αντιμισθία, Πρωινού Προγράμματος.
ΘΕΜΑ 6ο:Προσλήψεις-Τοποθετήσεις- Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών με ωριαία αντιμισθία, Ολοήμερου Προγράμματος.
ΘΕΜΑ 7ο:Αναγνώριση Προϋπηρεσίας .

Σχετικά με το ζήτημα της τοποθέτησης διευθυντή το ΠΥΣΠΕ διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση που αφορά σε απόλυτη ισοβαθμία 3 εκπαιδευτικών στον πίνακα επιλογής Διευθυντών- κατά εφαρμογή του άρθρου 10 παρ.8 του Ν.3467/21-6-2006 – και κατά τη γενική βαθμολογία και κατά τα επιμέρους κριτήρια που προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Αφού συζήτησε αναλυτικά βάσει ποιών κριτηρίων το συμβούλιο είναι δυνατό προχωρήσει στην τοποθέτηση Διευθυντή, αποφάσισε να απευθυνθεί σχετικό ερώτημα στο σχετικό τμήμα του ΥΠΔΜΘ ώστε να αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του έχοντας στη διάθεσή του και τη σχετική τοποθέτηση της νομικής υπηρεσίας.

Αναφορικά με το θέμα 5 «Προσλήψεις-Τοποθετήσεις- Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών με ωριαία αντιμισθία, Πρωινού Προγράμματος» και το θέμα 6 «Προσλήψεις-Τοποθετήσεις- Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών με ωριαία αντιμισθία, Ολοήμερου Προγράμματος» τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΠΕ – ΓΑΜΒΡΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δ/ντής του Δ.Σ. Διστόμου, Τακτικό Αιρετό Μέλος και ΠΑΝΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ/ντής του 1ΟΥ Δ.Σ. Θήβας, Αναπληρωματικό Αιρετό Μέλος -εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την καθυστέρηση στην πρόσληψη των ωρομισθίων εκπαιδευτικών και παρέμειναν στην συνεδρίαση δηλώνοντας παρόντες μόνο και μόνο για να μην τεθεί θέμα απαρτίας και απειληθεί η διαδικασία της πρόσληψης των εκπαιδευτικών.
Αναφορικά με τα υπόλοιπα θέματα ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων