Feed
Άρθρα
Σχόλια

Συνεδρίασε στη Λιβαδειά, στο γραφείο της Δ/νσης Π.Ε Βοιωτίας, ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΠΥΣΠΕ και εκπροσώπους των συλλόγων των Εκπαιδευτικών (Θήβας και Λιβαδειάς) και συζήτησε αναφορικά με την αναμοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας Εκπ/σης του Ν. Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκαν προτάσεις όπως :   (1)…να υπάρχει μία ενιαία κλίμακα μορίων για την Α/θμια και τη Β/θμια Εκπαίδευση (1-12 μονάδες) προκειμένου να αποφευχθούν αδικίες μεταξύ των συναδέλφων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

(2)…. Η  μοριοδότηση των σχολικών μονάδων πρέπει να γίνει με βάση τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε σχολικής μονάδας , όπως τον πληθυσμό της έδρας του σχολείου, τη δυνατότητα πρόσβασης και τις συγκοινωνιακές συνθήκες της περιοχής, την οργανικότητα  και την διαπολιτισμική σύνθεση του μαθητικού δυναμικού της κάθε σχολικής  μονάδας ,τη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα  του νομού και το υψόμετρο της περιοχής καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης και τη δυνατότητα διαμονής των εκπαιδευτικών στην περιοχή της σχολικής μονάδας.
(3) Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων  και εκτενής συζήτηση πάνω  σ΄αυτές.

Στη συνέχεια συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Ν. Βοιωτίας, που συγκροτήθηκε με την αρ. Φ.22/4-1-2011 απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας με την παρακάτω σύνθεση:
1. Γκάρτζιος Γεώργιος, Διευθυντής της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, ως Πρόεδρος.
2. Γιαννιός Μιχάλης , Δ/ντής του Δ.Σ. Αντίκυρας, ως Αντιπρόεδρος.
3. Σελέκου Αλεξάνδρα , Δ/λα του 2ου Δ.Σ. Θήβας, ως τακτικό μέλος.
4. Μεγάλος Γεώργιος ,Δ/λος του Δ.Σ. Μαυρομματίου ως τακτικό αιρετό μέλος.
5. Γαμβρίλης Ιωάννης Δ/ντής του Δ.Σ. Διστόμου ως τακτικό αιρετό μέλος,
και φυσικά με τη συμμετοχή και της γραμματέα του ΠΥΣΠΕ  Καράβα Ευαγγελίας δ/λας του 5ου Δ.Σ. Λιβαδειάς, ύστερα από την αρ.3/24-1-2011 πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου  και διαμόρφωσε συγκεριμένη πρόταση  αναμοριοδότησης  με κλίμακα  1-10 μονάδες  και κατηγορίες Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η,Θ,Ι,των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας Εκπ/σης του Ν. Βοιωτίας .

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων