Feed
Άρθρα
Σχόλια

Από το ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε.- ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ειδικότερα από Διεύθυνση Οικονομικής & Διοικητικής Λειτουργίας παραλάβαμε το παρακάτω έγγραφο. Με Αρ. Πρωτ. ΕΓ 39.00/23622 /3 -11-2010 που  υπογράφει Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

 

ΠΡΟΣ: Όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

ΘΕΜΑ: Συμβάσεις Καθαρισμού

Σας ενημερώνουμε ότι η εξόφληση των συμβάσεων, με την καταβολή του 60% του συμβατικού ποσού στους λογαριασμούς των Σχολικών Επιτροπών, έχει ολοκληρωθεί για τις Σχολικές Επιτροπής ευθύνης της Διεύθυνσής σας.

Όπως η σύμβαση ορίζει, μετά την καταβολή του 60% και ως εκ τούτου την αποπληρωμή των συμβάσεων, η Σχολική Επιτροπή υποχρεούται να εκδώσει και να αποστείλει διπλότυπο είσπραξης εντός 10 ημερών από την καταβολή, με το σύνολο της αμοιβής, όπως αυτή έχει οριστεί στην αντίστοιχη σύμβαση.

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί απρόσκοπτα η ανωτέρω διαδικασία θα πρέπει η Διεύθυνση να συγκεντρώσει και να μας αποστείλει μέχρι τις 20/11/2010 τα διπλότυπα είσπραξης από τις Σχολικές Επιτροπές στην ταχυδρομική Διεύθυνση Φαβιέρου 30, Τ.Κ. 10438, Αθήνα, Διεύθυνση Οικονομικής και Διοικητικής Λειτουργίας.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων θα πρέπει να αποσταλεί το πρωτότυπο διπλότυπο είσπραξης (λευκό στέλεχος) με το συνολικό ποσό της σύμβασης. Η ημερομηνία που θα φέρει το διπλότυπο πρέπει είναι μεταγενέστερη της κατάθεσης της 2ης και τελικής δόσης και σε κάθε περίπτωση εντός δεκαημέρου από την καταβολή.

Σε περίπτωση που έχει κοπεί διπλότυπο είσπραξης για την πρώτη δόση με το αντίστοιχο ποσό καταβολής, τότε η Σχολική Επιτροπή υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης για το υπόλοιπο ποσό σύμφωνα με τα οριζόμενα ανωτέρω και να αποστείλει και τα δύο πρωτότυπα στην ΟΣΚ. Στην περίπτωση αυτή τα δύο διπλότυπα αθροιστικά θα δηλώνουν το συνολικό ποσό της σύμβασης.

Εάν με κάποια Σχολική Επιτροπή έχουν συναφθεί περισσότερες της μίας συμβάσεως με την ΟΣΚ, το διπλότυπο είσπραξης θα εκδοθεί για κάθε σύμβαση ξεχωριστά.

Η απόδειξη για να είναι νόμιμη πρέπει να φέρει την υπογραφή του προσώπου που νομιμοποιείται να διαχειρίζεται τα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής, δηλαδή τον ταμία, το όνομά του και την σφραγίδα της Σχολικής Επιτροπής. Φωτοτυπία της απόδειξης δεν γίνεται δεκτή.

Για την αρτιότερη διεξαγωγή της διαδικασίας παρακαλούμε, όπως τηρήσετε την προθεσμία αποστολής των αποδείξεων.

Οι Σχολικές Επιτροπές που εκ παραδρομής έχουν αποστείλει απευθείας τα διπλότυπα είσπραξης στην ΟΣΚ παρακαλούμε να μην λάβουν υπόψη τους τα ανωτέρω

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων