Feed
Άρθρα
Σχόλια

Από τον ΕΝΙΑΙΟ ΔIΟIΚΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ   Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΤΜΗΜΑΤΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ παραλάβαμε το παρακάτω κείμενο  με Αριθ. Πρωτ.: 141520/Γ2/9-11-2010  που  υπογράφει η υφυπουργός κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης σας γνωρίζουμε τα εξής :

1. Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010. Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

2. Μέλη των συλλόγων των εκπαιδευτικών και εκπρόσωποι των μαθητικών συμβουλίων θα διοργανώσουν στα σχολεία εκδηλώσεις, ομιλίες, που θα ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα και τη σημασία των γεγονότων εκείνων των ημερών.

3. Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στις 17 Νοεμβρίου είναι απογευματινά, θα πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του πρωινού κύκλου, έπειτα από συνννόηση των Διευθυντών των αντίστοιχων συστεγαζόμενων σχολείων.

4. Τα εσπερινά σχολεία, Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια, Επαγγελματικά Λύκεια και οι απογευματινές Επαγγελματικές Σχολές θα πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους εκδηλώσεις τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Διευθύνσεων και οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων