Feed
Άρθρα
Σχόλια

Από το Ίδρυμα Νεότητας και το Γραφείο του Διευθύντος Συμβούλου παραλάβαμε την παρακάτω εγκύκλιο  με αριθμό Πρωτοκόλλου 606/138/11931 την παρακάτω εγκύκλιο  που υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Μανούρης :

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις – Επισημάνσεις για την αποστολή στοιχείων των Σχολικών Επιτροπών».

ΣΧΕΤΙΚΑ: Το με αρ. πρωτ 606/1341/117]0/22-10-20]0 έγγραφο Ε.Ι.Ν.

Σε συνέχεια του σχετικού μας εγγράφου και μετά από διευκρινίσεις που έχουν ζητηθεί, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  1. Η ημερομηνία αποστολής των στοιχείων που ζητήθηκαν από τις Διευθύνσεις για τις Σχολικές Επιτροπές, παρατείνεται έως τις 12/11/2010
  2. Τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί πρέπει να συγκεντρωθούν και να αποσταλούν με διαβιβαστικό έγγραφο, αποκλειστικά και μόνο από τις Διευθύνσεις Α/βαθμια; & Β/βαθμιας Εκπαίδευσης, μέσω fax εφόσον προκύπτει μικρός αριθμός Σχολικών Επιτροπών. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού Σχολικών Επιτροπών. ταχυδρομικά. Στο διαβιβαστικό θα πρέπει να αναφέρεται το σύνολο των Σχολικών Επιτροπών και να επισυνάπτονται οι πίνακες με τα αναλυτικά στοιχεία (ανά Σχολική Επιτροπή).
  3. Στοιχεία που έχουν αποσταλεί ή θα αποσταλούν ανυπόγραφα, χωρίς διαβιβαστικό από τις Διευθύνσεις, αλλά απευθείας είτε από Σχολικές Επιτροπές είτε από Σχολεία, δεν θα ληφθούν υπόψη.
  4.  Τα ζητούμενα στοιχεία πρέπει να αποσταλούν για όλες τις Σχολικές Επιτροπές, ανεξαρτήτως εάν στις Σχολικές Μονάδες της δικαιοδοσίας τους απασχολείται σήμερα προσωπικό καθαριότητας με σύμβαση ανάθεσης έργου ή ΙΔΑΧ. Ευνόητο είναι ότι στην περίπτωση που απασχολούνται μόνο ΙΔΑΧ δεν χρειάζεται να ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στην ΑΤΕ και στο πεδίο «Τραπεζικός Λογαριασμός» της φόρμας θα συμπληρωθεί «απασχολείται ΙΔΑΧ».
  5. Για την χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών που απασχολούν συμβασιούχους μίσθωσης έργου στον τομέα καθαριότητας, από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, για τη σχολική χρονιά 2010-2011, είναι απαραίτητο το άνοιγμα ΝΕΟΥ ΛΟΓ ΑΡΙΑΣΜΟΥ στην Αγροτική Τράπεζα. Περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών  όπου το άνοιγμα λογαριασμού στην Αγροτική τράπεζα είναι ανέφικτο, θα αντιμετωπιστούν σε συνεννόηση με το Ε.Ι.Ν. Επισημαίνεται ότι λογαριασμοί που μέχρι σήμερα τηρούν οι Σχολικές Επιτροπές για χρηματοδότηση από Δήμους, τον Ο.Σ.Κ., Κ.λ.π. καμία σχέση δεν έχουν με τον εν λόγω.
  6.  Για τη διευκόλυνση των Σχολικών Επιτροπών αναφορικά με το άνοιγμα λογαριασμού, η Αγροτική Τράπεζα έχει στείλει από τα κεντρικά γραφεία της σχετική εγκύκλιο, σε όλα τα υποκαταστήματά της.
  7. Ο αριθμός των αιθουσών που ζητείται αφορά στο σύνολο των αιθουσών του σχολείου, ανεξάρτητα αν αυτές καθαρίζονται από μόνιμο προσωπικό ή συμβασιούχους (το σύνολο αιθουσών θα συμπεριλαμβάνει και τις αίθουσες του ολοήμερου).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας & Β/βαθμιας Εκπαίδευσης καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άμεση ανταπόκρισή σας και επισημαίνουμε τη σημαντικότητα της συνδρομής σας στην προσπάθεια που επιχειρεί το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας για την αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων