Feed
Άρθρα
Σχόλια

H Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε, στην εκπαίδευση, αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο Αθηνών με την 629/2004 απόφασή του,   μας ενημερώνει ότι πραγματοποιεί το ετήσιο επιστημονικό συνέδριό της. Το φετινό 7ο συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, με τίτλο “Το μέλλον της μάθησης”, θα  διεξαχθεί στις 30 & 31 Οκτωβρίου 2010 (Σαββατοκύριακο) από τις 10.30 ως τις 18.30, στον Πολυχώρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” της Νομαρχίας Πειραιά (Ερμουπόλεως & Πηλίου 1, Καμίνια-Πειραιάς)

Το συνέδριο αφορά εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές,  με ενδιαφέροντα χρήσης Τ.Π.Ε. στην υπηρεσία της μάθησης και της  εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο φετινός  αριθμός των συμμετοχών με εισηγήσεις, ανακοινώσεις, παρουσιάσεις, πόστερς, παρουσιάσεις προϊόντων κι υπηρεσιών εταιρειών εκπαιδευτικής τεχνολογίας, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο συνέδριο,   καταδεικνύοντας τη δυναμικότητα των νέων εκπαιδευτικών τάσεων.

Με την έναρξή του Συνεδρίου, θα γίνει και η απονομή των βραβείων (που συνοδεύονται από αξιόλογα δώρα  των δωροθετών μας-εξοπλισμός με διαδραστικό πίνακα, εκτυπωτές κ.ά.) του 2ου Πανελλήνιου Διαδικτυακού Μαθητικού Διαγωνισμού ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, με τίτλο: “Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας”.

Πανηγυρική ομιλία: “Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο μέλλον”. Ομιλητής: Καθηγητής Μιχάλης Μεϊμάρης, Διευθυντής Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και το 7ο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ  και ο 2ος Διαγωνισμός ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο – καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες – προϋποθέτει εγγραφή σύνεδρου (κόστος συνδρομής 30 ευρώ). Μπορεί να γίνει και με e-banking και με κατάθεση σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας ή και την ημέρα του συνεδρίου στη συνεδριακή γραμματεία. Στους εγγεγραμμένους σύνεδρους θα χορηγηθούν βεβαιώσεις σύνεδρου, τα πρακτικά σε cd, ο φάκελος σύνεδρου, καφέδες και ελαφρύ γεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες, για την εγγραφή, το πρόγραμμα του συνεδρίου, και άλλες λεπτομέρειες δίνονται στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου: http://synedrio7.com<http://synedrio7.com/>  ή στο τηλέφωνο               2109858645         2109858645 (ώρες σχολείου)

Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση
http://www.eeep.gr<http://www.eeep.gr/>

Περιοδικό: i-Teacher  (http://i-teacher.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων